MHP’nin Avukatları Isparta’ya Neden Geldi?

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Genel Merkez avukatlarının, geçtiğimiz hafta Isparta’ya geldiği ve 2 gür süreyle çeşitli incelemelerde bulundukları öğrenildi.

Yayınlanma:
MHP’nin Avukatları Isparta’ya Neden Geldi?

Isparta Belediyesine yönelik olarak gerçekleştirilen, ihaleye fesat karıştırma operasyonunda, aralarında MHP İl Başkanı İsa Yalçın’ın da bulunduğu toplam 22 kişi, Eylül ayında tutuklanarak Cezaevine gönderilmişi.

Geçtiğimiz hafta içerisinde MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin talimatıyla genel merkezin avukatlarının Isparta’da incelemelerde bulundukları ve ilk mahkemeye kadar sıkı bir şekilde çalışacakları gelen bilgiler arasında.

GÜNAYDIN İFADE VERDİ
Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, bugün Belediyeye yönelik operasyon kapsamında Isparta Cumhuriyet Başsavcılığı'nda ifade verdi. Günaydın'ın ifadesinin oldukça uzun sürdüğü öğrenildi. Ankara’dan gelen avukatların, bilgi edinme yasası kapsamında istinat edilen suçları araştırdıkları ve ilk mahkemede müvekkillerini çıkarmak için yoğun bir çalışma içerisine girdikleri de iddia edildi.

İzmir Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla MHP'li Isparta Belediyesi'ne yapılan operasyon kapsamında gözaltına alınan 28 kişiden 19'u çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştı.

Tutuklananlar arasında MHP İl Başkanı İsa Yalçın, Belediye Başkan Yardımcısı Resul Göçer, Belediye Başkanı MHP'li Yusuf Ziya Günaydın'ın kayınbiraderi Belediye Genel Koordinatörü Mehmet Ateşgül de bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.