MHP’nin Burdur Çıkarmasında Isparta Rüzgarı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Genel Merkezdeki kurmayları ile Burdur ve bölgesindeki ilçe ve kasabaları ziyarette bulundular. Ziyarete partinin Isparta kurmayları ve Belediye Başkanı Günaydın’da eşlik etti.

Yayınlanma:
MHP’nin Burdur Çıkarmasında Isparta Rüzgarı

30 Mart yerel seçimlerinde Türkiye’deki belediyeleri kazanan MHP’li belediye başkanlıkları ve teşkilatlarını ziyaret eden Bahçeli, önceki gün Burdur, Ağlasun, Tefenni, Karamanlı belediye başkanlıklarını ziyaret etti.

Genel Başkan Yardımcıları Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın MHP İl Başkanı İsa Yalçın, Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz, Ülkü Ocakları Isparta İl Başkanı Akif Çapraz, Bahçeli’nin gezisine eşlik ettiler.

Bahçeli, Tefenni ve Ağlasun’da yapmış olduğu etkili konuşmada Ekmeleddin İhsanoğlunun Türkiye için doğru bir aday olduğunu belirterek backgraundu ile ilgili bilgiler verdi.

Ekmeleddin İhsanoğlu ile ilgili karalama kampanyaşlarının başbakanın bir tuzağı olduğunu ifade eden Bahçeli “ Vatandaşlara etki altında kalmamaları konusunda doğru bilgiler yansıttı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum