MHP’ye 18 Başvuru!

MHP’ye 18 Başvuru!

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Mayıs 2018 12:41
MHP’ye 18 Başvuru!

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, önceki gün itibariyle partilerine Milletvekili aday adaylığı müracaat süresinin bittiğini belirterek, 18 kişinin bu konuda başvuruda bulunduğunu söyledi. 

MHP'de Milletvekilliği aday adaylığı için başvurular önceki gün saat 17.00 itibariyle sona erdi. MHP'den Milletvekilli aday adayı olmak isteyenler, başvurularını 26 Nisan – 3 Mayıs tarihleri arasında MHP Genel Merkezi Seçim İşleri Kayıt Kabul Birimine şahsen yaptı. Aday adaylarından 2 bin 500 lira başvuru aidatı alındı.  

MHP’ye Milletvekili aday adaylığı için ülke genelinde yaklaşık 2 bin kişinin başvurduğu öğrenildi. Başvuruların Isparta Milletvekilliği için ne kadar olduğunu ise Partinin İl Başkanı İsa Yalçın açıkladı. Yalçın, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Partimizin 26 Nisan tarihinde başlayan Milletvekili aday adayı başvuru süresi 3 Mayıs tarihi itibariyle sona ermiş bulunmaktadır. Bu süre zarfında Partimize Isparta Milletvekili aday adayı olmak için toplam 18 kişi müracaat etmiştir” dedi. 

“HERKESİN ŞANSI EŞİT” 

Başkan Yalçın, bundan önceki seçimlerde olduğu gibi bu seçimlerde de Isparta Milletvekili aday adayları konusunda tüm adayların şansının eşit olduğunu belirterek; “Partimizden Isparta Milletvekili aday adaylığı için başvuran 18 kişinin şansları birbirine eşittir. Diğer bir deyişle tüm aday adayların şansı 18/1’dir. Partimizde Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli’nin dışında kimsenin yeri garanti değildir. Tüm illerde olduğu gibi ilimizden de 18 pırıl pırıl arkadaşımız Milletvekili aday adayı olmuşlardır. Ben, tüm aday adaylarımızı tebrik ediyor ve başarılar diliyorum” dedi.

ADAYLAR MERKEZ 

YOKLAMASI İLE BELİRLENECEK

Bilindiği gibi, MHP’de geçmiş seçimlerde olduğu gibi bu seçimlerde de başvuruların alınmasının ardından temayül yoklaması yapılmıyor ve aday listeleri merkez yoklaması yöntemi ile oluşturuluyor. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum