MHP'ye Mimar Aday Adayı

MHP'ye Mimar Aday Adayı

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Ocak 2015 12:10
MHP'ye Mimar Aday Adayı

Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) Mimar Hakan Demirtaş, partisinden aday adaylığı için başvuru yapacağını dile getirdi.

Bir basın toplantısı düzenleyen Demirtaş, MHP iktidarına katkıda bulunabilmek için böyle bir yola çıktığını kaydetti.

Demirtaş, “Siyaset uzun soluklu bir maratondur. Bu maraton yorulacak, nefesi yetmeyecek, bıkacak kişiler tarafından değil sürekli enerji dolu dimdik ayakta kalabilecek kişiler tarafından yapılmalıdır. Aynı noktada siyasetçi; parti tabanı ve milleti ile beraber olmalı halktan kopuk olmamalıdır. Kişi inandığı değerlerinden taviz vermeden şahsi menfaatleri bir yana bırakıp devletin ve milletin menfaati için gece gündüz fedakârlıkla çalışmayı kendine düstur edinmelidir.
Bu vasıftan kendimde gördüğüm için, mesleki birikimim ve sosyal birikimimin de yeterli olduğuna inandığım için ve ayrıca Milliyetçi Hareketin iktidarına katkıda bulunabilmek için Partimizin seçim takvimi açıklanıp adaylık başvurulan başlattıktan sonra Milliyetçi Hareket Partisi’nden milletvekili aday adayı olmak için başvuru yapacağımı kamuoyuna duyururum. Allah yar ve yardımcımız olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene” dedi.

Hakan Demirtaş kimdir?
Gelendost Yenice köyünde doğdu.

Babasının askeriye mensubu olması nedeniyle ülkenin birçok şehrinde yaşama imkânı oldu.

1981 İzmit doğumlu. İlkokula Erzurum’da başladı, ortaokulu Edirne, liseyi Kahramanmaraş ve Manisa’da okudu.

2009 yılında SDÜ Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü’nden mezun oldu.

8 Mayıs 2012’de basın camiasının eski isimlerinden Hatice Kübra ile hayatını birleştirdi. 

Baldan ve Göksu adında 2 kızı var.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum