Mıcırlar Kazalara Davetiye Çıkarıyor

Yeni yollarda oturmamış mıcırlar, görünmez kazalara davetiye çıkarıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Ağustos 2013 10:50
Mıcırlar Kazalara Davetiye Çıkarıyor

Yapımı süren yollardaki çalışmalar ve dökülen mıcırlar sürücülerin çok dikkatli olmasını gerektiriyor. Yeni yapılmış Isparta-Şarkikaraağaç-Konya, Şarkikaraağaç-Yenişarbademli ve köy yollarına dökülen üzerinde bulunan mıcırlar kazalara davetiye çıkarıyor.

Isparta-Konya karayolu üzerinde çift şeritli yolların diğer şeridi boşta bulunan oturmamış mıcırla kaplı olduğundan sürücüler tek şerit üzerinden trafikte seyrediyor. Yolların mıcır kaplı şeridi üzerinde seyrederek sollama yapan araçlar hem kendilerini tehlikeye atıyor, hem de solladıkları araçların camına mıcır fırlamasına sebep oluyor.

Şarkikaraağaç’ta vatandaşlar yolların üzerinde bulunan mıcırların bir an evvel yetkililer tarafından süpürülüp temizlenmesi gerektiğini söyledi.
Sürücüler kazalara sebep olan mıcırlar çok büyük tehlike oluşturduğunu, dikkatsizlik ve aşırı hız anında mıcırın mayın gibi tehlike arz ettiğine dikkat çekerek sürücülerin bu tür yollarda çok dikkatli olmaları gerektiğini hatırlattı.

Haber -  Foto : Fatih Demirtaş

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum