Midibüs Takla Attı 16 Yaralı

Antalya’dan Isparta Davraz Kayak Merkezi’ne gelen yolcuları taşıdığı öğrenilen midibüs, Antalya’ya geri döndüğü sırada Kazak Tünelleri civarında takla atarak ters döndü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Şubat 2014 23:49
Midibüs Takla Attı 16 Yaralı

Antalya’dan Çobanisa’ya gezi düzenleyen bir grup yerli turist gezi dönüşü kötü hava şartları ve yolun kaygan olması sebebiyle şarampole devrildi.

07BKY 45 plakalı minibüste çocukların ve ailelerin olduğu öğrenildi. Minibüs yolun sağ tarafında bulunan yaklaşık 2 metrelik şarampole uçtu. Kaza sonrasında 16 kişi yaralandı. Yaralılardan bazılarının durumunun ağır olduğu öğrenildi.



Olayla ilgili yapılan inceleme sonucu yolun kaygan oluşu ve şoförün tecrübesizliği kazaya sebep verdi. Ayrıca kaza yapan minibüsün lastiklerini kış lastiği olmadığı öğrenildi. Olay yerine AKUT ve İtfaiye araçları da sevk edildi.

Ayrıca çok sayıda araçta olaya müdahale etmek için bekletildi. Yaralıların Isparta ve Bucak’ta ki hastanelere götürüldüğü öğrenildi.

İŞTE ISPARTA’DA ÇEŞİTLİ HASTANELERDE TEDAVİ ALTINA ALINANLAR
Keziban Fidal (9), Hülya Akçay (36), Roya Tan (54), Gökhan Tetik (40), Ahmet Karacaoğlu (32), Demek Karacaoğlu (34), İlyas Türkkan (23), Sevim Türkkan (24), Tülay Tercan (44), Mustafa Tercan (47), Gülizar Fidal (35), Mustafa Fidal (36), Zuhal Aslanoğlu (35), Mert Aslanoğlu (13), İnci Aslanoğlu (7), Serdar Atik (40)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum