Migros Kavşağı'nda Hayat Durdu

Migros Kavşağı'nda Hayat Durdu

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Şubat 2017 13:39
Migros Kavşağı'nda Hayat Durdu

İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada Konya-Isparta Karayolunun gidiş ve geliş olarak, Migros Kavşağı ile Ali Köy Kavşağı arasındaki yolun 07.00-14.00 saatleri arasında trafiğe kapatılacağı bildirildi. Bugün sabah saatlerinde vatandaşlar yoğun trafik etkisi altında kaldı. Bir süre sonra çileye dönüşen yemin törenine denk getirilmesi ise trafiği felç etti.

UYARMIŞTIK

İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklama şöyle; “24 Şubat2017 Cuma günü Konya-Isparta Karayolunun gidiş ve geliş olarak, Migros Kavşağı ile Ali Köy Kavşağı arasında 07.00-14.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacağından, yol kullanıcılarının mağduriyet yaşamamaları için araç trafiğinin akışı sanayi içindeki Bozanönü yolundan sağlanacaktır. Her iki kavşak ve yolda gerekli trafik işaretlemeleri yaptırılarak kavşak ve yolun; Trafiğe kapatılan alanda trafik düzeni görevlilerce yerine getirilerek sürücülere gerekli trafik yardımı sağlanacaktır.”

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.