Migros Kavşağında Sözler Tututlamadı

Migros Kavşağında Sözler Tututlamadı

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Eylül 2017 17:44
Migros Kavşağında Sözler Tututlamadı

DEMOKRAT GAZETESİ ÖZEL HABERİ

Migros Kavşağında çalışmalar yetişmedi ve Karayolları 13. Bölge Müdürü Arif Çobanoğlu'nun ‘Migros Kavşağı’nda Kurban Bayramı’nda alttan geçiş vereceğiz” sözü yerine getirilemedi. Bu nedenle sürücüler Bayramda alt geçitten değil, inşaatın çevresindeki yollardan ulaşımlarını sağladı.

Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün Isparta için geliştirdiği en önemli projeler arasında yer alan Migros Kavşağı geçişinde geçtiğimiz Ocak ayında tamamlanan ihale sürecinin ardından firmaya yer tesliminin de yapılmasıyla ilgili firma 21 Mart 2017 tarihinden itibaren kavşakta şantiyesini kurarak gerekli inşaat malzemelerini de getirerek çalışmalara başladı. Bilindiği gibi söz konusu inşaat Ankara merkezli Ohitan isimli firma tarafından yapılıyor.

BÖLGE MÜDÜRÜ VE MİLLETVEKİLİNİN
SÖZLERİ TUTULAMADI!
Migros Kavşağı ile ilgili olarak Karayolları 13. Bölge Müdürü Arif Çobanoğlu, 18 Temmuz 2017 tarihinde Valilik Göl Toplantı Salonunda yapılan İl Koordinasyon Kurulu Toplantısında yaptığı açıklamada, Migros Kavşağı’ndaki yol çalışmasının Kasım ayında bitirileceğini ifade ederek, şartların iyi gitmesi halinde Kurban Bayramı’nda alttan geçiş verebileceklerini açıklamıştı.

KURBAN BAYRAMI
GELDİ VE GEÇTİ AMA…
1 Eylül’de başlayan Kurban Bayramı geldi ve geçti. Ancak, söz konusu Migros Kavşağındaki inşaatta çalışmalar hizmete açılma noktasına getirilemedi. Hatta, bahse konu alt geçitten trafik geçişinin verilmesi de sağlanamadı. Bunun üzerine, sürücüler bayram boyunca alt geçit yerine Migros Kavşağı inşaat alanının çevresindeki yolları kullanarak ulaşımlarını sağlayabildi.

KAVŞAĞIN TAM OLARAK
TAMAMLANMASI YILSONUNU BULABİLİR
Henüz bitme konusunda bir ibarenin görülmediği kavşak inşaatının bu yıl sonunu bulabileceği ve kavşağın yeni yılın ilk günlerinde tam olarak hizmete girebileceği belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum