Millet Bizi Çağırıyor

Millet Bizi Çağırıyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Mayıs 2021 13:11
Millet Bizi Çağırıyor

İYİ Parti Lideri Meral Akşener'in Isparta programı partililere moral oldu. 

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Akşener'in Isparta programını yorumladı. Akşener'in Senirkent ve Uluborlu programlarını "İzdiham", "miting" gibi ifadelerle anlatan Aydın, "Millet Bizi Çağırıyor, sözünün sadece bir slogan olmadığını açık ve net bir şekilde ortaya çıkarmıştır." dedi. 

Aydın, paylaşımında "AKŞENER GELİYOR... Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'le Isparta #Uluborlu Belediyesi ve esnaf ziyaretimiz mitinge, #Senirkent ziyaretimiz izdihama dönüştü.

Öyle görülüyor ve anlaşılıyor ki İYİ'ler ve Cesurlar Hareketi, bir halk hateketine dönüştü. İYİ Parti'nin lideri ve kadroları da milletin umudu haline dönüştü. Bu gerçeği, vatandaşın ilgisinden, coşkusundan ve sevgisinden görmek mümkün. Bugün adeta #Isparta ayağa kalktı. İYİ Parti ve liderine sevgisini ve teveccühünü gösterdi.

İlgilerinden dolayı değerli Ispartalılara teşekkür ediyoruz.Açık hava olsa da salgınla ilgili kurallara lütfen uyalım.Bugün İsparta'da gördüğümüz tablo, #MilletBiziÇağırıyor sözünün sadece bir slogan olmadığını açık ve net bir şekilde ortaya çıkarmıştır.

Milletimiz beceriksiz ve basiretsiz iktidardan bıkmış bir umut olarak gördüğü İYİ Parti ve kadrolarını iktidara çağırmaktadır. Teşekkürler Isparta" dedi.


1-042.jpg

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.