Millet İradesine Sahip Çıktı!

Sivil Toplum Hareketi Isparta İl Başkanı Mustafa Sağlam 15 Temmuz'un milletin iradesine canı pahasına sahip çıktığı gün olarak tarihe geçtiğini söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Temmuz 2017 10:16
Millet İradesine Sahip Çıktı!

Sivil Toplum Hareketi İl Başkanı Mustafa Sağlam "bu milletin istiklali ve istikbali söz konusu olduğunda şartlar ne olursa olsun söz konusu vatansa gerisi teferruattır anlayışıyla neleri başarabileceğini 15 Temmuz darbe girişiminin yaşandığı gece tüm dünyaya bir kez daha gösterdiğini ifade ederek kanlı darbe girişiminin yaşandığı gece bir saniye bile tereddüt etmeden ölümü göze alarak meydanlara inen milyonlarca vatandaşımız içerisinden şehitlik ve gazilik şerefine erişen kahramanlarımız isimlerini tarihe altın harflerle yazdırmışlardır.
Bu duygu ve düşüncelerle millet olarak bu güzel vatan uğrunda gözümüzü bile kırpmadan canımızı vereceğimizi ülkemizin geleceğine kast eden hainlerin çok iyi bilmesi gerekmektedir. Milletin iradesine yine millet canı pahasına sahip çıkmıştır ve bundan sonra da sahip çıkacaktır" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.