Milletimin Emrindeyim

Milletimin Emrindeyim

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Mart 2015 16:20
Milletimin Emrindeyim

7 Haziran’da yapılacak milletvekilliği seçimleri için aday olan Haydar Kemal Kurt, bugün düzenlediği toplantıyla aday adaylığını açıkladı.

Ak Parti İl Başkanlığı yapan ve 23’ncü Dönem Milletvekili olan Haydar Kemal Kurt, 7 Haziran’da yapılacak seçimlerde aday adayı olduğunu ve hizmet yolunda milletin ve insanlığın emrinde olduğun söyledi.

Düzenlediği toplantıda adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulunan Kurt, “Bir baştan bir başa ülkemizin erişilmedik yeri, hizmet getirilmedik noktası bırakmamak için uğraşan, "İnsanı Yaşat Ki Devlet Yaşasın" düsturu ile tüm vatandaşlarının Türk Milleti ailesinin şerefli bir mensubu olduğu duygusunun emin sularına taşıyan ve bu anlamda Çözüm Süreci ve Yeni bir Anayasa yapılmasını kendi siyasi hedeflerinin başına alan; Adalet ve Kalkınma Partimizin Isparta Milletvekili adaylığı için müracaatımı yaptım. Partimizin yetkili kurulları değerlendirmelerini yapacak ve Ak Parti aday listelerimiz belirlenecektir. Tarihin kayıtlarına kalın harflerle geçecek bu "YENİ TÜRKİYE" gayretlerinde bende varım demek için aday oldum.

Lider Türkiye'nin Örnek Şehri Isparta için, Dayanışma ruhu içinde ortak akıl la hareket eden Isparta için, Üniversiteler şehri Isparta için, Tarım ve Hayvancılıkta ülkemize örneklik eden Isparta için, Kozmetik sanayinin kalbi Isparta için, Doğa, İnanç, Kültür, Eğitim, Sağlık, Spor ve Kongre Turizminin merkezi Isparta için, Duble kara yolları, hızlı tren hatları ve havalimanı ile ulaşım sorunu olmayan ve bölgesinde Lojistik misyona öncülük eden Isparta için, her köşesini, her sorun ve fırsatlarını bildiğim bu güzel Şehrimize tecrübeli milletvekili sıfatı ile hizmete devam etmek için aday oldum. Ülkemizin ve milletimizin bahtını karartmak isteyen hukuksuz, millete ve iradesine saygısız tüm yapı ve örgütlenmelere karşı verilecek mücadelede varım demek için aday oldum.

Millete hizmet yolunda gayret eden Başta Sayın Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız ve tüm gönüldaş kardeşlerimize Isparta adına "BİZDE" varız demek için aday oldum. Dünyanın, milletimizin hak ve adalet değerlerine ve inancına eskiden olduğundan daha çok ihtiyacı olduğu inancı ile bu yolda hizmet edebilmek için aday oldum.

Bölgesel güç Türkiye'den dünyanın lider ülkesi Türkiye tarihi yolculuğunda üzerimize düşecek vazifeler için milletimin ve insanlığın emrindeyim ve buradayım demek için aday oldum. İnşaallah ‘Hep Birlikte Yeni Türkiye’yi tüm engellemeler, sabotajlar ve fitne fesat odaklarının ve gaflet içindekilerin aymazlıklarına rağmen kuracağız. Sizleri tüm katılımcıları saygı ile selamlıyorum. Allah çıktığımız bu yolda bizleri utandırmasın, yar ve yardımcımız olsun. Sağ olun, var olun . Destek ve dualarınıza talibim” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum