Milletin Çocukları 15 Temmuz Ruhunu Yaşatıyor…

Milletin Çocukları 15 Temmuz Ruhunu Yaşatıyor…

Yayınlanma:
Milletin Çocukları 15 Temmuz Ruhunu Yaşatıyor…

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde Kayak Eğitimi ve Şampiyonası başladı. 16 Şubat’a kadar sürecek olan ve Davraz Kayak Merkezinde gerçekleştirilen programa 15 ilden 100 öğrenci katılıyor. 

‘Milletin Çocukları 15 Temmuz Ruhunu Yaşatacak’ Kayak Projesi, 15 Temmuz gecesi yaşanan hain ve alçak darbe girişimine karşı milletimiz ortaya koyduğu milli mücadele ruhunu gelecek kuşaklara aktarmak ve toplumsal farkındalığı yükseltmek amacıyla Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü koordinasyonunda, ‘Milletin Çocukları 15 Temmuz Ruhunu Yaşatacak’ sloganıyla bir kayak proje başlatıldı. 

15 İLDEN 100 ÖĞRENCİ KATILIYOR 

12 – 16 Şubat 2018 tarihleri arasında Isparta’nın yanı sıra Kayseri, Van, Samsun, Yozgat, Düzce, Çankırı, Bitlis, Ağrı, Bolu, Bursa, Elazığ, Erzurum, Sivas, Muş illerini kapsayan toplam 16 ilin katıldığı proje ile ilgili olarak dün saat 10.00’da Barida Hotels’de proje seramonisi gerçekleştirildi. Seramoniye; Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü Genel Başkanı Gürdal Gümüş, Genel Başkan Yardımcısı Özcan Gür, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yakup Kütük, İl Müdür Yardımcısı Lütfü Büyükses, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek ile 16 ilden gelen 100 öğrenci ve Öğretmenleri katıldı. 

PROJE DAVRAZ KAYAK 

MERKEZİNDE UYGULANIYOR 

Projenin başlatıldığı illerden birisi olan ve eğitimleri devam eden çocuklar 12 – 16 Şubat tarihleri arasında 4 gün olarak planlanan Kayak Eğitim Kampı için Davraz Kayak Merkezinde Profesyonel kayak eğitmenleri eşliğinde sabah ve akşam seansı olmak üzere günde 4 saat Kayak Eğitimi görecekler. 

“ÇOCUKLARA HAİN DARBE GİRİŞİMİ 

VE MİLLİ MÜCADELE RUHU ANLATILIYOR” 

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yakup Kütük, Kayak eğitimlerinin yanı sıra, 15 Temmuz gecesi yaşanan hain darbe girişiminde milli mücadelenin ruhunu yansıtan her türlü görsel ve işitsel anlatım sağlandığını belirterek; “Proje kapsamında ilimize gelen 15 ilden toplam 100 çocuğumuz kayak branşında sporcu kimliği kazanacak ve resmi müsabakalara Kulübümüz sporcusu olarak katılacaklar” dedi. 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.