Milletle Dalga Geçmekten Vazgeçin

AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in Dereboğazı bölünmüş yolunun 2023 yatırım planına alındığını açıklamasına tepki gösteren CHP İl Başkanı Şenol, “Milletle dalga geçmekten vazgeçin” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Ocak 2013 23:02
Milletle Dalga Geçmekten Vazgeçin

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in ““Yeni bir Ankara-Antalya bölünmüş yol hattı yapılıyor. Bu Ankara –Antalya bölünmüş yol hattının bölümü de Dereboğazı yolunu kapsıyor ve bu yol 2030 yılının tamamlanmış olan bölünmüş yol programına aldırıldı. Bakanlıkta yaptığımız görüşmelerde bu yol 2023 tamamlanmış bölünmüş yollar haritasına alındı” açıklamalarına CHP İl Başkanı Vedat Şenol’dan tepki geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta İl Başkanı Şenol, ajans32 muhabirine yaptığı açıklamalarda “Uzun süredir tartışılan Dereboğazı yolu ile ilgili tartışmalarda AKP’li yetkililerin zikzaklarla dolu açıklamaları dikkat çekiyor. Neredeyse 10 ayrı tarih vererek yapılan açıklamalarla adeta milletle dalga geçmektedirler” dedi.

AK Parti’li vekillere ve İl Başkanına seslenen Vedat Şenol, “aylardır verdiğiniz tarihlerden hangisi doğru? Milletle dalga geçmekten ne zaman vazgeçeceksiniz? Ispartalılar 2013 yatırım planına alınmasından başka bir alternatifi kabul etmiyor. 2014-2015-2016… 2023’e kadar yolu var. 2023’e de kim öle kim kala” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.