Milletvekili Bilgiç'ten 2 Müjde

AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’ten Isparta’ya 2 büyük müjde. Bilgiç, Tuzla Piyade Okulu’nun Isparta’ya geleceğini, Isparta’ya ikinci üniversitenin açılacağını açıkladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Mart 2014 15:34
Milletvekili Bilgiç'ten 2 Müjde

Bilgiç Polis Eğitim Merkezi’nin açılma işlemlerinin sürdüğünü belirterek, yeni gelişmelerle ilgili şu açıklamayı yaptı:“Isparta büyük yatırımları alıyor. Kara Havacılık Okulu, Dereboğazı ve Konya duble yollarının yapılması, şehir hastanesi ve daha bir çok yatırımın yanında iki yeni büyük yatırımı Isparta’ya kazandıracağız.

Birincisi Tuzla Piyade Okulu Isparta’ya gelecek. Bu konuda girişimlerimiz sürüyor ve kes inlikle başaracağız. Böylece Isparta çok önemli kazanım sağlayacak, Isparta ekonomisi katlanacak.Bununla kalmayacağız. Isparta’ya ikinci devlet üniversitesini açacağız. Konuyu Sayın Başbakanımızla paylaştık.

Kendisi gerekli çalışma ve etüdlerin yapılmasını istedi.Isparta’ya ikinci üniversiteyi de açtığımız zaman Isparta yeni bir çehre kazanacak. Ak Parti iktidarı Isparta’ya büyük yatırımlar yapmaya, Isparta’ya hak ettiği desteği ve kurumları vermeye devam edecek.Bütün bu yatırımlar Isparta’mızın gelişmesi için çok önemli. İktidarımız Isparta’ya büyük önem veriyor ve vermeye devam edecek. Ispartalı hemşehrilerimizin partimize verdiği desteğe minnettarız. İnşiallah aynı destek 30 Mart’ta sürecek.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum