Milletvekili Cesur’dan Bayram Mesajı

Milletvekili Cesur’dan Bayram Mesajı

Yayınlanma:
Milletvekili Cesur’dan Bayram Mesajı

İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, Kurban Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Milletvekili Cesur “Kurban Bayramı’nın milletimize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur ve İYİ günler getirmesini diliyorum” dedi.
Sevgi ve hoşgörünün, yardımlaşmanın ve paylaşmanın simgesi olan bayramlar küslüklerin bittiği, büyük küçük demeden herkesin ortak paydada buluştuğu özel ve güzel günler olduğunu ifade eden İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur mesajında; “Biz yine özünde İYİLİK, kardeşlik, dostluk, sevgi, hoşgörü, gibi yüce değerleri barındıran bu mübarek günü, Kurban Bayramı’nı; hep birlikte karşılamanın mutluluğu içindeyiz.

Öfke, kibir, hırs ve bencilliğin yerini huzur, dayanışma, kardeşlik ve barışın aldığı bayramlara duyulan özlem, bu mübarek gün ile birlikte son bulur, yüce Türk milleti ve tüm İslam âlemi hak ettiği refaha ve kardeşliğe bir an önce kavuşur.

Diliyorum ki bu memlekette huzur ve güven olsun. Aziz vatan topraklarında bir daha kan akmasın ve analar ağlamasın. Bu vesileyle vatanımız için, bayrağımız için, geleceğimiz için, gözünü kırpmadan canını feda eden tüm şehitlerimize ve gazilerimize şükran duyuyorum. Şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet, gazilerimize uzun ömür, kederli aileleri ve milletimize sabır diliyorum.

Yarınlara güvenle bakan, siyasi, ekonomik ve sosyal anlamda dünyaya örnek olacak düzeyde çağdaş, kalkınmış İyiliklerle dolu bir Türkiye umuduyla, Ispartalı hemşerilerimizin, Isparta’da yaşayan vatandaşlarımızın ve tüm milletimizin Kurban Bayramını kutluyor; kurbanlarınızın ve ibadetlerinizin kabulünü Yüce Allah’tan diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.