Milletvekili Cesur’dan Yeni Yönetime Ziyaret

Milletvekili Cesur’dan Yeni Yönetime Ziyaret

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Eylül 2020 09:58
Milletvekili Cesur’dan  Yeni Yönetime Ziyaret

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, partinin geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen İl kongresinde Başkanlığa seçilen Mustafa Şimşek ve yönetimine ‘Hayırlı Uğurlu Olsun’ ziyaretinde bulundu.

 İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, Isparta’ya gelerek partisini ziyaret etti. Önceki gün saat 18.30’da gerçekleştirilen ziyarette, Milletvekili Cesur parti girişinde; İl Başkanlığına seçilen Mustafa Şimşek ve Yönetim Kurulu, Merkez İlçe Başkanı M. Çağrı Yıldız ve Yönetim Kurulu ve çok sayıda partili tarafından karşılandı.

Ziyarette ilk konuşmayı İl Başkanı Mustafa Şimşek yaptı. Şimşek konuşmasında; “Bilindiği gibi, partimiz geçtiğimiz yıl Ekim ayında kongre sürecine girmiş ve sırasıyla mahalle delegelerimiz, ilçe kongrelerimiz, merkez ilçe kongremiz ve son olarak da geçtiğimiz gün il kongremizi gerçekleştirdik. Kongrede yapılan seçimler neticesinde delegelerimizin teveccühüyle bu göreve seçildim. Görevimizi yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla ve tüm partililerimizle birlikte en iyi şekilde yapmanın gayreti içindeyiz. Bugün bizleri ziyaret eden Milletvekilimiz sayın Aylin Cesur’u göstermiş olduğu duyarlılık ve nezaketinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Milletvekili Aylin Cesur da ziyarette yaptığı konuşmada; “Ben bugün buraya hayırlı uğurlu olsun ziyareti için geldim. Evet, partimizde son bir ayda önemli gelişmeler oldu. Öncelikle ilçe kongrelerimizi, merkez ilçe kongremizi ve il kongremizi yaptık. Son derece demokratik ortamda yapılan kongremizde tek aday olarak kongreye giren Mustafa Şimşek Başkanımız ve ekibi kazandı. Zaten kendisi de partimizin Kurucu İl Başkanıdır. Kendisini tebrik ediyor ve görevinde başarılar diliyorum” dedi.

“ŞEHRİMİZİN SORUNLARINI

BİRLİKTE KONUŞUYORUZ”

Konuşmasında daha sonra, siyasi gelişmeleri değerlendiren Milletvekili Cesur; “Kurucu İl Başkanımız Mustafa beyle ve Merkez İlçe Başkanımız Çağrı beyle ilimizin, ilçelerimizin, köy ve kasabalarımızın sorunlarını konuşuyoruz. Her ikisi de bana ilçelerin, köylerin, beldelerin problemlerini iletiyorlar. Ben de TBMM kapalı olduğu günler de dahil olmak üzere köy köy, belde belde gezerek sorunları dile getirmeye söz vermiştim. Problemleri dur durak bilmeden hiç durmadan gündeme getirmeye devam ettim ve etmeye devam edeceğim.

Bilindiği gibi bizim asıl liderimiz ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’tür. Onun değerlerini korumak için yola çıkan parti liderimiz Meral Akşener ve kurduğu İYİ Parti ‘Milletimiz bizi çağırıyor’ mesajını sahada her köşeye ulaşarak Isparta’mızı, orada yaşayan insanları her metrekaredeki insanların problemini çözmek için gayret edeceğiz.

Başkanımızı bir kez daha kutluyorum. Kendisi partimizi en iyi şekilde yarınlara taşıyacaktır. Başkanımızın arkasındayım. Aslında ben sizin arkanızda değil önünüzdeyim. Sizler beni iteceksiniz, itici güç olacaksınız ve böylece Isparta’mızın problemlerimi demokratik yollarla hep birlikte aşacağız” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.