Milletvekili Gürkan'dan, Emniyet Müdürü Gürkan'a Ziyaret

Milletvekili Gürkan, Yeni Emniyet Müdürü Gürkan'ı makamında ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Eylül 2012 09:32
Milletvekili Gürkan'dan, Emniyet Müdürü Gürkan'a Ziyaret

AK Parti Adana Milletvekili Av. Fatoş Gürkan, Isparta İl Emniyet Müdürlüğünden Adana İl Emniyet Müdürlüğüne atanan ve yeni görevine başlayan Ahmet Zeki Gürkan’ı ziyaret etti.

Adana İl Emniyet Müdürü Mehmet Avcı dan görevi devralan Ahmet Zeki Gürkan’ı makamında ziyaret eden Milletvekili Fatoş Gürkan, yeni görevinde başarı dileklerini iletti.

Milletvekili Gürkan; “Ülkemizin en güzel illerinden biri olan Adana’mıza hoş geldiniz. İnanıyorum ki iklimi ve insanları sıcak olan Adana’mızda görev yapmaktan memnun kalacaksınız. Mehmet Avcı Müdürümüz Adana’ya başarıyla hizmet etmişti. Sizin de başarılı çalışmalara imza atacağınıza yürekten inanıyoruz. Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak gibi çok önemli ve hassas bir göreviniz var. Bu zor ancak bir o kadarda anlamlı olan görevinizde başarılar diliyorum.

İlimizin huzur ve güvenliğinin devamlılığı için yürüteceğiniz çalışmalarda her türlü desteği vermeye hazırız. Ayrıca gece gündüz demeden can ve mal güvenliğimizi sağlamak için fedakârca çalışan tüm Emniyet Teşkilatı çalışanlarımıza şahsınızda teşekkürlerimizi iletiyorum” dedi.

Adana Milletvekili Fatoş Gürkan’ın gerçekleştirdiği ziyaret sebebiyle çok mutlu olduğunu belirten Ahmet Zeki Gürkan, çalışmalarını büyük bir titizlik ve özveri ile sürdürecekleri belirtti.

KAYNAK: EKSPRES GAZETESİ (ADANA)

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.