Milletvekili Öner, Başkan Günaydın'ı Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner ve eşi Saadet Şen Öner, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Mayıs 2012 22:30
Milletvekili Öner, Başkan Günaydın'ı Ziyaret Etti

Bir süre önce yaşadığı rahatsızlıktan dolayı kendisine geçmiş olsun dileklerini telefonla ileten Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret eden Milletvekili Öner “Belediye Başkanımızın rahatsızlığım sürecinde defalarca beni aradığı gerek eşim gerekse danışmanım tarafından bana iletildi. Bundan dolayı Sayın Başkanı ziyaret etmek ve teşekkürlerimi iletmek, başarı dileklerimi sunmak için kendisini ziyaret ediyorum” dedi.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ise CHP Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner ve eşi Saadet Şen Öner’in kendisini ziyaret etmesinden duyduğu mutluluğu dile getirerek, Milletvekili Öner ve eşinin Isparta Belediyesi’nin bims blok fabrikasının açılışına katıldığını ve açılışlarını şereflendirdiğini anımsattı. Günaydın, “Sayın vekilimiz Isparta’ya her gelişinde bizleri ziyaret ediyor. Bu da siyasetin güzelliğini ortaya koyuyor. Sayın Vekilimize tekrar buradan geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi. Milletvekili Öner’in kendilerine hizmetlerinde yardım etme duygusu içerisinde bulunduklarını söyleyen Günaydın, “Sayın Vekilimiz Isparta Belediyesi’ne ne yapabilirim düşüncesinde olan birisi. Sayın vekilimizin rahatsızlığına rağmen buraya gelerek bizleri ziyaret etmesi sevindirdi. Bu ziyareti unutamayacağım bir ziyaret olarak görüyorum. Sayın vekilimize bundan sonraki yaşantısında ve hizmetlerinde daha sağlıklı ve sıhhatli günler diliyorum” şeklinde konuştu.

En son 20-22 Mart tarihleri arasında Isparta’da bulunabildiğini hatırlatan CHP Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner de, prensip olarak her doğrunun yanında, her yanlışın karşısında olduklarını söyledi. Eşi ile birlikte Isparta Belediyesi’nin bims blok fabrikasının açılışına katıldıklarını ve bu açılışta da bulunmaktan dolayı mutlu olduklarını söyleyen Öner, Isparta Belediyesi’nin iyi çalışmalarının devamlı olarak yanında olacaklarını belirtti.

Öner, “Sayın Başkanımızın öngörü ve gayretleriyle fabrikanın açılışını da birlikte yapmaktan Sayın Devlet Bahçeli ile bir arada olmaktan da onur duyduk. Meclisteki çalışmalarımızı ulusumuzun, ülkemizin ve Isparta’mızın yararına sürdürüyoruz. Başkanımız Belediyemizin bazı çalışmaları hakkında da bizlere bilgi verdi. Her iyi niyetli, gayretli, Isparta’nın yararına olan çalışmasında Sayın Başkanımızın yanındayız. Yanlışı olursa da açıklık ve şeffaflık ilkesi içerisinde düşüncelerimizi belirtiriz. Belediye Başkanımıza, belediye çalışanlarına, Isparta’ya hizmet edenlere çalışmalarında başarılar diliyorum” görüşlerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.