Milletvekili Özel Acaba Şifreyi Çözdü mü?

2009 seçimlerde Merkez Belediye’yi kaybeden AK Partinin neden kaybettiğinin şifresini Milletvekili Özel çözdü!

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Şubat 2012 09:37
Milletvekili Özel Acaba Şifreyi Çözdü mü?

 

Kanal 32 televizyonunda yayınlanan ‘Gündem Isparta’ programına konuk olan Milletvekili Recep Özel çarpıcı mesajlar verdi. 2009 yerel seçimlerinde Merkez Belediye Başkanlığında kaybedilmesinin en önemli etkenlerinden birinin aday olduğunu söyledi. Özel, ‘Halk kimi istiyorsa onu halkın önüne koymak gerekli’ dedi.

13 ilçede birinci parti çıkmamıza rağmen Merkez İlçede Belediyenin kaybedildiğini belirten Özel; ‘ Hiçbir zaman biz a-b şahıslarını aday yapacağız diye bir inatlaşmamız olmadı. Halk kimi istiyorsa halkın önüne koymamız gerektiğini düşünüyorum. Bunun yerine halkın istediğini değil de inatlaşan bir başkan adayı koyduğunuz zaman, işte görüyoruz tabloyu kaybediyoruz. Halkımız diyor ki; ‘ben sana oy veriyorum. Yerel seçimlerde de vereceğim. Sen benim istediğim adayı benim önüme getir seçeyim diyor’. O mesajı bize vermiş. Bizede burada düşen halkın istediği adayı önüne koymak’ dedi.  

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum