Milletvekili Özel, Bir Yıl Daha Aynı Görevde

Milletvekili Özel, Bir Yıl Daha Aynı Görevde

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Aralık 2018 12:27
Milletvekili Özel, Bir Yıl Daha Aynı Görevde

Yüksek Seçim Kurulu başkan ve üyelerinin görev süresi 2020 yılına kadar uzatıldı. YSK Üyesi olan Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel de bir yıl daha aynı görevi sürdürecek.

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (Ak Parti) Meclis’e sunduğu ‘Karayolları Trafik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’, geçtiğimiz gün TBMM Genel Kurulu’nda kabul edildi. Buna göre, aralarında Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Sadi Güven’in de bulunduğu YSK’nin altı üyesinin Ocak 2019’da sona erecek görev süreleri 1 yıl uzatıldı.

2 YILDIR GÖREVDE, 1 YIL
DAHA AYNI GÖREVİ YAPACAK
Bilindiği gibi; Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, 1 Temmuz 2016 tarihinde dönemin Başbakanı Binali Yıldırım'ın takdirleri ile Yüksek Seçim Kurulu (YSK) asil üyeliğine görevlendirilmişti. Recep Özel o tarihten bu yana Ak Ak Parti Genel Merkez temsilcisi olarak YSK'da asil üyelik yapıyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.