Milletvekili Özel’den 15 Temmuz mesajı

AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Temmuz 2018 11:37
Milletvekili Özel’den 15 Temmuz mesajı

Özel mesajında şunları kaydetti: “15 Temmuz 2016’da başarısızlıkla sonuçlanan hain darbe girişiminin ardından 2 yılı geride bıraktık. O gün, Türk milleti gerçekten önemli bir demokrasi sınavı vermiştir. Verilen bu demokrasi sınavından da başarı ile de çıkılmıştır.

Hainler o gün milletin silahını yine millete doğrultmuşlardır. Ancak necip Türk milleti o silahların karşısına geçerek, göğsünü siper etmiştir. Necip Türk milleti yine tankların, topların önüne geçerek bu milleti kimsenin kirli elleriyle yıkamayacağını göstermiştir.

Tüm Türkiye’nin dört bir yanında hainlerin yapmak istediği darbe girişimi Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı, Türk milletinin vakur duruşu ile sonuçsuz kalmıştır. Bu alçaklar bilmelidirler ki bu tür girişimler 15 Temmuz 2016’da olduğu gibi her zaman sonuçsuz kalacaktır. Çünkü milletimiz demokrasisine ve özgürlerine saldıranlara karşı her zaman dik durmuştur. Kurtuluş Savaşında, Çanakkale Harbinde nasıl dik durduysa 15 Temmuz hain kalkışmada da canı pahasına ülkesini savunmuştur. Hain kalkışmayı savuran necip Türk milletinin önünde her zaman saygıyla eğiliyoruz.

“ISPARTA HEP DEMOKRASİDEN YANA OLMUŞTUR”
O gün Isparta’da da tüm hemşehrilerimiz Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile birlikte meydanlara inerek demokrasi örneği göstermiştir. Isparta her zaman demokrasiden yana olmuştur. Bunun en büyük örneği de 15 Temmuz’dur. Ispartalılar milli iradenin seçtiği hükümete, başkanına ve devletine bir kez daha sahip çıkmıştır. Isparta bundan sonra da 15 Temmuz’da olduğu gibi demokrasisine, devletine sahip çıkmaya devam edecektir. Çünkü Ispartalılar demokrasisine kaba kuvvet kullanmaya çalışanlara karşı teslim olmayacaktır.

15 Temmuz 2016’dan bu yana hain kalkışmada bulunan FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik soruşturmalar devam etmektedir. Milletten gerekli dersi alan hainler adalet önünde de yargılanmaktadırlar. Zaten hükümetimiz de FETÖ ile her alanda etkin bir şekilde mücadele sürmektedir. Sayın Başkanımızın cesareti, Türk milletinin de desteği ile bu alçaklara karşı etkin mücadele sürmeye devam edecektir.

Bu doğrultuda siyasi görüşü fark etmeksizin 15 Temmuz 2016’da ülkesine sahip çıkarak, demokrasinin sigortası olan Türk milletinin önünde bir kez daha saygıyla eğilirken, kahramanlık örneği gösteren aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Gazilerimize aileleri ile birlikte sağlık ve uzun ömürler diliyorum. Rabbim ülkemizin hiçbir zaman birlik ve beraberliğini bozmasın. Yüce Allah’tan ülkemize böyle hain girişimleri bir daha yaşatmamasını niyaz ediyorum.

Bu vesileyle tüm hemşehrilerimizi Pazar günü saat 21.00’da Endüstri Meslek Lisesi önünden başlayıp, 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında son bulacak olan Milli Birlik yürüyüşüne ve 15 Temmuz ruhunu bir kez daha yaşamaya davet ediyorum.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.