Milletvekili Özel'den Teşekkür Turları

AK Parti Isparta Milletvekili Recpe Özel, Seçim sonrası için Büyükkışla ve Aliköy köylerine yaptığı ziyarette partilerine oy versin vermesin herkese eşit hizmet yapacaklarını söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Haziran 2011 15:33
Milletvekili Özel'den Teşekkür Turları

Ak PArti Milletvekili Recpe Özel, Seçim sonrası için Büyükkışla ve Aliköy köylerine yaptığı ziyarette partilerine oy versin vermesin herkese eşit hizmet yapacaklarını söyledi.

Özel, Seçim sonrası teşekkür turuna çıktı. Büyükkışla ve Aliköy köylerine ziyaret eden Özel, sadece seçimde değil, Seçim sonrası da vatandaşların yanında olduklarını göstermek istediklerini söyledi. Vatandaşların sorunlarını dinleyen ve çözümü noktasında girişimlerde bulunacağını belirten Özel, "Ayrım yapılmaksızın hizmet edeceğiz. Köy köy, ilçe ilçe, belde belde dolaşıp sorunları yerinde göreceğiz. Oy verdiler ya da vermediler diye düşünmeyeceğiz" dedi.

Merkeze bağlı Büyükkışla Köyü sakinleriyle biraraya gelen Özel, köyde su ve yol problemlerini çözümü için harekete geçti. Daha sonra Aliköy Köyü'ne geçen Özel, köy sakinlerinden köyün sıkıntılarını öğrendi. Özel, amatör kümede mücadele eden takımlar için Aliköy'de futbol sahası yapılması yönünde de çalışma yapacağını aktardı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.