Milletvekili Recep Özel Emrespor'a El Attı

Isparta Ak parti milletvekili Recep Özel Emrespor klüp başkanı İsmail Çalışkan ve idarecilerle biraraya geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Mayıs 2012 11:18
Milletvekili Recep Özel Emrespor'a El Attı

Emrespor yöneticileriyle biraraya gelen Isparta Ak parti milletvekili Recep Özel takımın sorunlarını birinci ağızdan yöneticilerden dinledi.

Yöneticilerle yapılan toplantıda, takımın acilen bir tesise ihtiyacı olduğu dile getirildi.

Bunun üzerine Gençlik ve Spor İl müdürü Murat Gevrek'i arayan Özel, Heyetle birlikte Isparta Atatürk Stadına hareket etti. Burada il müdürü ile görüşen Özel yasal prosedürün tamamlasının ardında Ispartaspor tesislerinin tadilatının yapılarak 15 gün içerisinde Emrespora geçici olarak tahsis edilmesini istedi.

Bu arada Emrespor'a kalıcı gelir sağlanması konusunda İl müdürü Gevrek, Emre mahallesine tartar zemin ve suni çim saha yapabileceklerini ve bu sahayı Emrespor'a tahsil edebileceklerini dile getirerek, 'buraya yapacağımız sahanın arka tarafına belediyenin sosyal tesis yapmasıyla emrespor kendi ayakları üzerinde durabilecektir. Bu sahayıda halısaha şeklinde işletirlerse yıllık 200 ila 300 bin tl civarında gelir getirir' dedi.

Milletvekili Recep Özel ise bu fikre sıcak baktığını dile getirerek, belediye yetkililerininde elini taşın altına koyarsa Emrespor'umuz bizi Bank Asya'da bile temsil edebilir, diyerek tüm sporseverleri Emrespor'a yardıma çağırdı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum