Milletvekili Said Yüce'den Şehir Hastanesi Doktor Ve Çalışanlarına Teşekkür

Isparta Şehir Hastanesinde bir ilk daha gerçekleşti. Açık Kalp Ameliyatı alanında da önemli başarıya ulaşıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Ekim 2017 20:21
Milletvekili Said Yüce'den Şehir Hastanesi Doktor Ve Çalışanlarına Teşekkür

Isparta ile birlikte çevre illere de hizmet veren şehir hastanesinde yapılan önemli ameliyatlara dikkat çeken milletvekili Yüce şunları söyledi :"Burdur ilinden Isparta'ya gelen ve Sehir Hastanesindeki Koroner Anjiogrofi laboratuvarlarinda yapilan islem sonrasi tanı konan ve ameliyat karari alinan 78 yaşındaki Azmi Ulker adindaki hastaya basarılı bir Koroner Bay pas ameliyati yapilmistir. Başarılı gecen ameliyat sonrası Isparta Sehir Hastanesi bu alandada gelecekte bölgenin merkezi olma yönünde umut olmuştur.

Şehir Hastanesinde ilk Ameliyat Koordinatör Hastane Siyami Ersek ve Sehir Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi olarak, Doç Dr. Cevdet Uğur Kocogullari ve Opr.Dr.Kadir Gökhan Sackan tarafından başarıyla gerçekleştirilmiştir.

Aynı zamanda Isparta Şehir Hastanesinde Kalp Pillerinin takılmaya başlanması gurur vericidir.

Isparta Şehir Hastanesi Bölgenin Sağlık Merkezi olma yönünde hızla ilerlemekte olup Şehir Hastanesinde bu gelişmelerde emeği geçen tüm personele şükranlarımı sunarım." dedi

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.