Milletvekili Yüce İktidarın Formülünü Açıkladı

Adalet… Kalkınma… Üretim… Birlik!

Yayınlanma:
Milletvekili Yüce İktidarın Formülünü Açıkladı

AK Parti Milletvekili Said Yüce, partisinin Merkez İlçe Kongresi’nde yaptığı konuşmada çarpıcı vurgular yaptı. Yüce; seçimlerde 50+1’in formülünü; “Adalet, Kalkınma, Üretim ve Birlik” olarak açıkladı. 

 

 

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin 6. Olağan Merkez İlçe Kongresi’nde konuşan Milletvekili Said Yüce; “Bu milletin inançlarına değerlerine sahip çıkan bir iktidar yükselmeye devam ediyor. İşte bu gerçekten milli iradenin tecelli ettiğini gösteriyor. Bunun devam etmesi için bize düşen çok şey var” dedi. 

Milletvekili Yüce, iktidar olmak için yüzde 50+1’in formülünü açıklarken son derece önemli mesajlar verdi. Yüce; “Dünyanın en ücra köşelerinde mazlumlar Türkiye’de AK Parti iktidarının devam etmesini istiyorlar. Dünyanın her yanındaki zulümlere karşı duran tek bir lider tek bir ülke var. Bu muhteşem tabloyu devam ettirmek teşkilat mensuplarımızın vazifesidir. Adaletli olmak zorundayız. Bütün memurları ben atarım, bütün paraları ben harcarım, bütün bürokrasiye ben yön veririm gibi bir anlayış içerisinde olamayız. Görevlendirmeler yapılırken siyaset, akrabalık gibi kriterler değil liyakati esas almak durumundayız” dedi. 

Yüce’nin bu konuşmasının bu bölümü salondakiler tarafından uzun süre alkışlandı. 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum