Milletvekili Yüce SDÜ'lü Öğrencileri Mecliste Ağırladı

AK Parti Isparta Milletvekili Said Yüce SDÜ Öğrencilerini Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Ağırladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Ekim 2017 20:41
Milletvekili Yüce SDÜ'lü Öğrencileri Mecliste Ağırladı

Isparta Milletvekili Said Yüce SDÜ öğrencilerini TBMM'de ağırladı. SDÜ Siyaset bilimi öğrencileri mesleki pratiklerini artırmak için milletvekili Said Yüce'nin davetlisi olarak meclisi ziyaret ettiler. TBMM Başkanı, İçişleri Bakanı ve milletvekilleri ile görüştüler.

Isparta milletvekili Yüce, öğrencilere meclis kütüphanesi ile 15 Temmuz hain saldırısının izlerini de gezdirdi.




Milletvekili Yüce, SDÜ öğrencilerinin meclis ziyaretleri için şunları söyledi : "Süleyman Demirel Üniversitesi siyaset bilimi öğrencilerimizi mecliste ağırladık. Milletvekillerimizle röportajlar yaptılar. Deneyimlerini artırdılar. Meclis kütüphanesi ve meclisteki hain 15 Temmuz saldırısının izlerini de gezdirdik. TBMM Başkanımız Sayın İsmail Kahraman, İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu, Genel Başkan Yardımcımız Çiğdem Karaaslan, Konya milletvekilimiz Leyla Şahin, Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, İstanbul milletvekili Belma Satır, Kayseri Milletvekilimiz İsmail Tamer, Nevşehir milletvekillerimiz Mustafa Açıkgöz ve Murat Göktürk ile görüştüler. Meclis Başkanımız gençlere "Hayatta en önemli şey yalandan uzak durmaktır." tavsiyesinde bulundu. Milletvekillerimiz de gençlere; millete hizmet için siyaset yollarının açık olduğunu, kendilerini yetiştirerek, milli ve manevi değerlerine bağlı olarak, çok okuyarak ve çok çalışarak, özgüvenle, teşebbüs ruhuyla yürümelerini söylediler."




HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.