Milletvekilleri Açılım Sürecini Anlatacak

AK Parti Milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç ve Recep Özel, halka inerek açılım sürecini anlatacaklar. Isparta Milletvekilleri, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla halkı bilgilendirecekler.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Mart 2013 13:13
Milletvekilleri Açılım Sürecini Anlatacak

Geçiş döneminde olan Türkiye’de, en büyük rol siyasilere düşüyor. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla, Ispartalılara açılım süreci anlatılacak. Erdoğan, son araştırmalara göre halkın sürece desteğinin arttığını açıkladı; milletvekillerinden süreci halka iyi anlatmalarını istedi.

Başbakan Erdoğan, Isparta’nın da milletvekilleriyle yaptığı toplantıların beşincisinde Akdeniz Bölgesi Milletvekilleriyle bir araya geldi. Toplantının ilk gündem maddesi İmralı süreciydi...

Erdoğan, son yapılan anketlere göre halkın sürece desteğinin arttığını açıkladı; milliyetçi kesimlerin de süreci desteklediğini dile getirdi. Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ise "Gayet iyi algılanıyor. Gayet yüksek bu anlamda çok memnunuz" milletvekillerinden süreç hakkında halkı bilgilendirmelerini isteyen Başbakan Erdoğan "Milletin değerlerine aykırı bir şey yapılmayacak. Halka bunu söylemeniz yeter" dedi.

İstişare toplantısında söz alan milletvekili ve belediye başkanları da İmralı sürecinin Osmaniye ve Adana'nın yörük köylerinde bile umutla takip edildiğini anlattı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum