Milletvekilleri Ne İş Yapar?

Ulaştırma Bakanlığı tarafından açıklanan karayolu otoban projesinde Isparta – Antalya Dereboğazı Yolunun olmamasına sert tepki gösteren Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay; “Yıllardır bir yolu bile programa aldıramadılar. Ne iş yapar bu Milletvekilleri

Yayınlanma:
Milletvekilleri Ne İş Yapar?

Ulaştırma, Habercilik ve Denizcilik Bakanlığı tarafından açıklanan ve Isparta’dan geçmeyen Afyon – Burdur – Antalya - Alanya Otoban Yolu Projesi’ne tepkiler artarak devam ediyor. Bu konuda bir açıklama yapan Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay, söz konusu projede Isparta’nın olmamasını Isparta’nın AKP’li Milletvekillerinin beceriksizliğine bağlayarak olayı sert bir dille eleştirdi.

Projede Isparta’nın olmayışını AKP iktidarının Isparta’yı resmen ‘yok’ saydığının açıkça bir kanıtı olduğunu ifade eden Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Malum AKP hükümeti ve onun başı olan Recep Tayyip Erdoğan, her konuşmasında Türkiye’yi duble yol ağına kavuşturacaklarını söylemektedir. Peki, böyle mi kavuşturacaklar ülkeyi duble yol ağına. Bu duble yol ağında hiçbir zaman Isparta olmayacak mı?

Bir tarafta 120 km.’lik Isparta – Antalya Dereboğazı yolunun duble yol yapılması projesi bir türlü bakanlık programına alınamazken, Ulaştırma, Habercilik ve Denizcilik Bakanlığı yeni bir otoban projesi açıklıyor. Bu proje ile yol Afyon’dan başlayıp Burdur – Antalya ve son olarak Alanya’ya kadar ulaşıyor. Ama bir bakıyorsunuz ki, projede Isparta ekarte edilmiş. Isparta yok sayılmış. Adeta, Isparta diye bir şehir yokmuş gibi davranılmış. Isparta halkı acilen Dereboğazı yolunun duble yola dönüştürülmesini beklerken bir de Isparta’yı hiçe sayan başka bir proje açıklanıyor.

Bu durum resmen AKP iktidarının Isparta Milletvekillerinin beceriksizliği ve sadece olayları seyretmelerini ortaya koymaktadır. Sayın Milletvekilleri zahmet olacak ama biraz gözünüzü açın da artık Isparta için bir şeyler yapın. Yoksa, Isparta o projeden mahrum, bu proje dışında kaldı derken, koskoca bir köy olup çıkacak. Bunun vebalini de siz sonsuza dek taşıyamayacaksınız” dedi.

Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay, Isparta halkına da seslenerek; “Sayın halkımız AKP iktidarının Isparta’yı nasıl yok saydığını ve projelerin dışında bıraktığına iyi dikkat etsin. Dikkat etsin ki, 30 Mart’ta oyunu ona göre kullansın” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.