Milletvekillerine Kızdı Adını Değiştirdi

Ispartalı Emekli Öğretmenden İlginç Tepki... Şafak'tı Vatan Oldu!

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Eylül 2015 18:58
Milletvekillerine Kızdı Adını Değiştirdi

Ispartalı emekli edebiyat öğretmeni Şafak Sevin, HDP milletvekili Şafak Özanlı ve CHP milletvekili Şafak Pavey'e tepki olarak ismini değiştirmeye karar verdi.

İsim değişikliği işlemleri için memleketi Isparta'ya gitmek üzere geldiği Marmaris Otogarı'nda gazetecilere açıklamalarda bulunan Sevin, "Bir sosyal paylaşım sitesinde HDP milletvekili Şafak Özanlı'nın terör örgütü PKK'ya yiyecek yardımı götürürken yakalandığını okudum. Bir gün önce de CHP milletvekili Şafak Pavey'in HDP'ye oy verdiğini öğrendim" dedi.

Bu kişilerle aynı ismi taşımak istemediği için adını değiştirmeye karar verdiğini belirten Sevin, bir vatandaş olarak ülkeyi bölmeye çalışanlara ve söz konusu milletvekillerine tepkisini bu şekilde gösterdiğini kaydetti.

Sevin, ismini babasının koyduğunu anlatarak, adını İstiklal Marşı'nda geçtiği için 50 yıl boyunca şerefle taşıdığını dile getirdi.

Sevin, "Vatanımı bölmeye çalışan insanlarla birlikte ismimin anılması benim için çok üzücü" diye konuştu.

Bölücülere artık birilerinin "dur" demesi gerektiğini ifade eden Sevin, adını "Vatan" olarak değiştirmeye karar verdiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum