Milli Atletler Isparta’ya Spor Merkezi Açıyor

Milli Atletler Isparta’ya Spor Merkezi Açıyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Ocak 2015 11:35
Milli Atletler Isparta’ya Spor Merkezi Açıyor

Ispartalı Milli Atlet Hakan Duvar ve nişanlısı Olimpiyat ikincisi Gamze Bulut, güller diyarında baş harflerini verdikleri HG Olimpik Sports Center’i açıyorlar. Açılışa spor camiasından yoğun katılımın olması bekleniyor.

Atletizmdeki dereceleriyle gururumuz olan Ispartalı koşucu Hakan Duvar, Fenerbahçe’den takım arkadaşı ve nişanlısı Olimpiyat ikincisi Gamze Bulut’la güller diyarında baş harflerini verdikleri HG Olimpik Sports Center’i açıyorlar. HG Olimpik Sports Center’in açılışı 2 Şubat Pazartesi günü saat 11.00’de gerçekleştirilecek. Açılışa Fenerbahçeli Olimpiyat ikincisi Gamze Bulut’un yanı sıra spor camiasından ve Isparta protokolünden yoğun bir katılımın olması bekleniyor.

ISPARTA’YA YENİ BİR SPOR MERKEZİ
400 m2’lik alanda 2 katlı ve oldukça ferah bir ortamda hizmet verecek olan HG Olimpik Sports Center, zayıflama, kilo alma, vücut geliştirme, pilates, step-aerobik, bölgesel sıkılaşma, kişisel kondisyonerlik, spor akademisi hazırlık, sakatlık sonrası kas gelişimi, doğa koşuları, kişiye özel aktiviteler, danışmanlık hizmetlerinde oldukça iddialı.

Piri Mehmet Mahallesi 2710 Sokak A Blok No:10 (Özkanlar Kavşağı Meydanlığı Güven Taksi Durağı 50 Metre Üstü BİM Yanı) hizmet verecek olan HG Olimpik Sport Center’in üyeliklerinden ve çalışmalarından yararlanmak için 0246 230 22 11 nolu telefondan bilgi alabilirsiniz.

“AÇILIŞIMIZA BEKLİYORUZ”
HG Olimpik Sports Center Sahibi Hakan Duvar, 2 Şubat Pazartesi günü yapacakları açılışa tüm Ispartalılara davet ederek, “Salonumuzu mutlaka görmelisiniz. Bay ve bayanların bölümleri ayrı ayrı. Hijyen ve kaliteden asla taviz vermiyoruz. Salon eğitmenlerimiz üniversite ve alanında profesyonel çalıştırıcılar. Tüm arkadaşlarımızı ve büyüklerimizi açılışımıza bekliyoruz” dedi.

GAMZE BULUT KİMDİR?
Türk atlet. 1500m'de 2012 Olimpiyat ikincisidir.
Fenerbahçe'de yetişti ve ulusal takıma yükselerek büyük başarılar kazandı.

18-25 Temmuz 2009 tarihlerinde Tampere'de düzenlenen Yıldız Bayanlar Olimpik Yaz Festivali'nde 2.000 m engellide Avrupa üçüncüsü oldu.
5-6 Eylül 2009 tarihleri arasında Yunanistan'da yapılan Balkan Gençler Atletizm Şampiyonası'nda 3.000 metre engellide Balkan Şampiyonu oldu.
Helsinki’de düzenlenen 2012 Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda 1.500 metrede altın madalya kazanan bir diğer Türk atleti Aslı Çakır Alptekin'in ardından 4.06.04’lik derecesiyle gümüş madalya kazandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum