Milli Bir Tehdit: Paralel Devlet Yapılanması!

Bu sempozyum çok konuşulacak! Öyle isimler geliyor ki...

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Aralık 2015 18:49
Milli Bir Tehdit: Paralel Devlet Yapılanması!

Süleyman Demirel Üniversitesi gündem yaratacak bir sempozyuma ev sahipliği yapıyor.

SDÜ Pangea Kulübü tarafından düzenlenen "Milli Bir Tehdit Olarak Paralel Devlet Yapılanması" konulu sempozyuma katılacak isimler ise bir hayli dikkat çekici.

15 Aralık 2015 tarihinde SDÜ Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan sempozyuma Emniyet İstihbarat Eski Daire Başkanı Sabri Uzun, Star Gazetesi Köşe Yazarı Ferhat Ünlü, Eski Emniyet Müdürü ve Haliçte Yaşayan Simonlar kitabının yazarı Hanefi Avcı, Star Gazetesi Ankara Temsilcisi Mustafa Kartoğlu, ajansotuziki, Eski Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Emin Arslan, İnönü Üniversitesi'nden akademisyen Ruhi Abat, Azerbeycan'dan Yeniçağ Gazetesi Editörü Aqil Alesger, Bosna Hersek'ten Gazeteci ve Stratejist Osman Softic ve Nijerya'dan Gazeteci A. Muhammet Bedu katılacak. 

Uluslararası boyutta olan sempozyum 15 Aralık 2015 günü saat 09:00 - 15:30 arasında SDÜ Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek.  


 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum