Milli Boksörümüz Avrupa Oyunlarında

49 ülkeden 6 bini aşkın sporcunun katılacağı 1. Avrupa Oyunları'nda heyecan başlıyor. Isparta'nın milli gururu Sema Çalışkan'da ülkemizi temsil edecek sporcular arasında yer alıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Haziran 2015 16:16
Milli Boksörümüz Avrupa Oyunlarında

Sema Çalışkan ülkemizi 75 kg'da temsil edecek ve gururlandıracak. Birbirinden zorlu rakiplerin olduğu turnuvada Sema Çalışkan " Öncelikle şehrimi ve ülkemi böyle büyük bir organizasyonda temsil ettiğim için çok mutluyum. Çok şükür ki böyle bir haklı gururu yaşıyorum. Bu turnuvada Türk bayrağını dalgalandırarak ülkeme geri dönmek istiyorum. Türk halkından dualarını esirgememelerini rica ediyorum. Her şey bayrak için. Her zaman yanımızda olan Türkiye Boks Federasyon Başkanı sayın Eyüp Gözgeç beye ve her daim arkamda olan kulüp başkanım ve iyaş yönetim kurulu başkanı sayın Bahattin Şenol beye, Gençlik spor il müdürüm sayın Murat Gevrek beye Halk eğitim müdürümüz sayın İhsan Arıcı ve Abdullah Taner Türkcan beye sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.Birlikte nice basarılar yakalayacağımızdan eminim." dedi.ajans32

Ajans32 ailesi olarak sporcumuza Avrupa oyunlarında başarılar dileriz...

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.