Milli Eğitim Müdürü Atandı

Isparta Milli Eğitim Müdürü Muhammet Öztürk, Edirne İl Özel İdaresi Genel Sekterliği'ne atandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Nisan 2013 13:38
Milli Eğitim Müdürü Atandı

Öztürk, yaptığı açıklamada, Isparta'nın eğitim, sosyal ilişkiler yönünden hiçbir sorunu olmayan, sıcak ilişkilerin yaşanan samimi bir kent olduğunu söyledi.

Isparta'nın eğitim yönünden bir sıkıntısı bulunmadığını dile getiren Öztürk, bu yılki Yükseköğretime Geçiş Sınavı'nda (YGS) elde ettiği başarının bunun bir göstergesi olduğunu söyledi.

Isparta'nın bugüne kadar görev yaptığı en kolay il olduğuna dikkati çeken Öztürk, şöyle konuştu:
"Isparta'da kalmak isterdim. Burada büyük projeler gerçekleştirilecek zemin var. Ancak görülen lüzum gereği Edirne İl Özel İdaresi Genel Sekterliği'ne getirildim. 15 Nisan itibarıyla görevden ayrılmış olacağım. Buradan ayrılırken iki üzüntüm var. Birincisi Isparta'dan, ikincisi milli eğitim camiasından ayrılmamdır. Kendimi sudan çıkmış balığa benzetiyorum. Bilmediğim bir yere gidiyorum. Bir tedirginlik yok değil. Milli eğitimde usta bir ağabeydik. Orada çırak olarak göreve başlayacağız. Allah başarılı eder inşallah."

Isparta Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanacak yeni kişiye de başarı dileyen Öztürk, eğitimle dertli bir kişinin Isparta'da başarılı olacağına inandığını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum