Milli Eğitim’de Atama Krizi !

Valilik oluru ile görevlendirilen Yakup Kütük’e halen yazı tebliğ edilmediği ortaya çıktı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Şubat 2012 10:01
Milli Eğitim’de Atama Krizi !

Milli Eğitim Müdürlüğünde Sabri Caner ile gelen heyecan varlığını göstermeden yok olmak üzere. Milli Eğitim Bakanının ‘Valilik Görevlendirmeleri Olmayacak’ kararı ilk Isparta’dan bozuldu.

Isparta Valisi Memduh Oğuz  imzası ile Milli Eğitim Müdür yardımcısı görevlendirmesi yapıldı. Valilik oluru ile halen Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Ali Tabur yine Valilik Oluru ile görevden alındı. Yerine ise yine Valilik oluru ile adı Milli Eğitim Müdürlüğü için geçen Yakup Kütük atandı. Ama bugün bazı haber ajanslarında da yer almasına rağmen Yakup Kütük koltuğuna oturamadı.

TABUR GÖREVİNE DEVAM EDİYOR
Valilik oluru ile Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı yapan Ali Tabur, Yakup Kütük'e görevi devretmesi gerekirken, Milli Eğitim’den alınan bilgiye göre mesai saatleri içerisinde böyle bir devir teslimi olmadı.

KÜTÜK NEDEN GÖREVE BAŞLAMIYOR?
Geçtiğimiz yıllarda da Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Yakup Kütük, Vali Memduh Oğuz’un oluruna rağmen göreve başlamadığı belirtildi.

Adı bir süre Milli Eğitim Müdürü olacak dedikodularında geçen Kütük’ün görevlendirmeyi kabul etmediği ise başka bir iddia oldu.

BAKAN VALİLİK OLURU İSTEMİYOR!
Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer bir süre önce yayınladığı genelge ile "İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine Valilik Oluru ile atama yapılmaması" hususunu belirtmiş ve bu tür atamaları iptal etmişti.

BAKAN DİNÇER 24 ŞUBAT'TA ISPARTA'YA GELECEK
Ayrıca Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer'in 24 Şubat Isparta'ya bir ziyarette bulunacağı, bu ziyaretinden sonra Isparta ile ilgili önemli kararlar vereceği iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum