Milli Eğitim’den Okul Değişikliği Açıklaması

İl Milli Eğitim Müdürü İlyas Can, 2014 – 2014 eğitim öğretim döneminde bazı okullarda yapılan değişiklikle ilgili açıklama yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Temmuz 2014 18:08
Milli Eğitim’den Okul Değişikliği Açıklaması

Can açıklamasında, “Isparta Gürkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin kapatılarak öğrencilerinin Gül Şehri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine aktarılacağından, ayrıca 2014-2015 Eğitim-öğretim döneminde Gül Şehri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin Mesleki Eğitim Merkezinde (eski adıyla Çıraklık Eğitim Merkezinde) Eğitim faaliyetine devam edecek.

Isparta Sanayi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin kapatılarak İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine öğrencileriyle aktarılacak.

İsimleri geçen okullarımıza öğrencilerimiz tercihlerini yaparken bu hususları göz önünde bulundurarak yapmalarının sağlanması, böylece öğrencilerimizin mağduriyet yaşamamaları için ilimizdeki bütün öğrencilerimize duyurulur” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum