Milli Futbolcu İmzayı Attı

Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta mücadele eden temsilcimiz Eğirdirspor ara transferde renklerine kattığı Milli oyuncu Hüseyin Kartal için imza töreni düzenledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Aralık 2014 11:30
Milli Futbolcu İmzayı Attı

Kırmızı beyazlı ekip Bölgesel Amatör ligde dev bir transfere daha imza atarak, rakiplerine göz dağı vermeye devam ediyor. Bu Bağlamda BAL liginin devre arası ilk transferini eski milli futbolcu Hüseyin Kartal’ı renklerine katan Eğirdirspor’da hedef ikinci yarı ligdeki yerini sağlamlaştırıp, 3. Lig yolunda başarılı olmak.

Eğirdir Altıngöl Otel’de düzenlenen imza törenine Kulüp Başkanı Halil İbrahim Uysal, Başkan Yardımcısı Hasan Taran, Futbol Şube Sorumlusu Abdullah Turan ve Osman Coşkunsu’nun yanı sıra Kırmızı Yengeçler taraftar grubu da imza töreni boyunca Hüseyin Kartal lehinde tezahüratlar yaparak destek oldular.

İmza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Halil İbrahim Uysal “ Eğirdir’den yetişip, Eğirdirimizi en iyi şekilde süper ligde ve A Milli takımda temsil eden Hüseyin Kartal’ı takımımızda görmekten mutluyuz. Kendisine başarılar dilerken, transferde emeği geçen arkadaşlarımı kutluyorum” dedi.

Hüseyin Kartal ise yaptığı konuşmasında “ Eğirdirimizi, 32 numaralı formayı gittiğim her kulüpte en iyi şekilde temsil etmeye çalıştım. Bu günden sonra Eğirdirspor için ter dökeceğim. İnşallah Eğirdir olarak takımızı 2. Lige kadar temsil etme fırsatım olur. Transferimde emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorken, Kırmızı yengeçler taraftar grubuna da ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Herkese hayırlı olsun” dedi.
Futbol şube Sorumlusu Abdullah Turan ise yaptığı konuşmasında “ Hüseyin Kartal’a yuvana hoş geldin diyorum. Kendisine bizleri kırmayarak tekrar futbola döndüğü için ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Eğirdir Spor Kulübü olarak devre arası transfer döneminde 3 futbolcu ile daha sözleşme imzalamayı düşünüyoruz, bu konuda da çalışmalarımız devam ediyor. Bunun yanı sıra Bayan Voleybol takımı kurulması içinde çalışmalarımızı başlattık. BAL liginde mücadele edecek bir bayan voleybol takımı yapılaşması içinde olduğumuzun da bilinmesini isterim. İlerleyen günlerde bununla ilgili bir basın toplantısı düzenleyeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.