Milli Futbolcuya Sevgi Gösterisi

Milli Futbolcuya Sevgi Gösterisi

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Mart 2015 14:27
Milli Futbolcuya Sevgi Gösterisi

Isparta Doğa Koleji’nde panele katılan Trabzonsporlu Milli Futbolcu Yusuf Erdoğan, çocuklara imza dağıttı.

Trabzonspor’un milli futbolcusu Ispartalı Yusuf Erdoğan, Doğa Koleji’nde düzenlenen panelde miniklerle buluştu. Kardeşi Sıla’nın öğrenim gördüğü Doğa Koleji’nde Orta Okul-Lise Müdürü Cihan Özcan, İlkokul Müdürü Ali Önal ve öğretmenler tarafından karşılanan Yusuf Erdoğan’a öğrenciler sevgisi gösterisinde bulundu. Okul konferansında düzenlenen panelde öğrenciler Yusuf Erdoğan’ı sorularıyla adeta terlettiler. Erdoğan, daha sonra tek tek çocuklara imza dağıttı. Erdoğan, daha sonra miniklerle yemek yiyerek bol bol fotoğraf çektirdi.

Trabzonspor’daki gururumuz Erdoğan, futbol hayatı boyunca 32 formalı numarayı giyeceğini belirterek, “Ispartalı olmaktan her zaman gurur duydum. En büyük destekçim annem, babam ve kardeşim Sıla. Trabzonspor camiası da daima yanımda. Atacağım ve attıracağım gollerle Isparta’nın gururu olmaya devam edeceğim” dedi.

Erdoğan, miniklere tavsiyelerde bulunarak, “Okulunuzun kıymetini bilin. Biz böyle okullarda okuyamadık. Anne ve babanızın değerini iyi bilin. Çünkü onlar sizlerin geleceği için hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyor. Öğretmenlerimizde bir harika” şeklinde konuştu.

Doğa Koleji Yönetimi ise Yıldız futbolcu Yusuf Erdoğan’ı kurumlarında ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdiler.

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.