Millî Güreşçi’ye ASGARİ ÜCRETİ Çok Gördüler

Ulusal ve uluslararası müsabakalarda Isparta’yı başarıyla temsil eden, Türkiye ve Avrupa dereceleri olan Millî Sporcu Engin Dağlı, Konya Büyükşehir Belediyespor’a transfer oldu. Dağlı’yı Isparta’dan kaçıran unsur ise Belediye’nin maaşını düzenli ödememesi

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Eylül 2013 14:21
Millî Güreşçi’ye ASGARİ ÜCRETİ Çok Gördüler

Dağlı’yı Isparta’dan kaçıran unsur ise Belediye’nin maaşını düzenli ödememesi oldu.

Engin Dağlı, sorunu çözmek için Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın ile görüşmeye gittiğini ancak ‘parasızlığı öğren’ tepkisi ile karşılaştığını iddia etti. Dağlı, bunun üzerine Konya Büyükşehir Belediyespor adına müsabakalara katılma kararı aldığını söyledi.

ASGARİ ÜCRETİ BİLE ÇOK GÖRDÜLER
Güreşte, Türkiye ve Avrupa dereceleri bulunan Engin Dağlı, Isparta Belediyesi adına yarışmalara katıldığı için asgari ücret tutarında aylık aldığını söyleyen Dağlı: “Ben Belediye’yi ve Isparta’yı gururla, şan ve şerefimle temsil ettim. Asgari ücreti bile çok gördüler” tepkisini gösterdi.

İŞTE BAŞARILI VE MİLLÎ SPORCU BÖYLE KAÇIRILIR
Isparta’nın sporda gurur kaynağı Millî Güreşçi Engin Dağlı, Belediyespor’dan Konya Büyükşehir’e transfer oldu. Ancak transferin perde arkasında inanılmaz ihmaller zinciri ve Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın ‘ŞOK ÇIKIŞI’ olduğu iddia ediliyor.
İddianın direkt tarafı Millî gururumuz Engin Dağlı…

Transferinin perde arkasını anlatan Dağlı, “param düzenli yatırılmıyordu. Ben de sorunu çözmek için Belediye Başkanı Yusuf Ziya Bey ile görüştüm. Ancak bana ‘parasızlığı öğren’ tepkisini gösterdi. Ben de geleceğimi düşünmek zorundayım. Bunun üzerine Konya Büyükşehir Belediyespor’a transfer oldum” dedi.

Güreşte elde ettiği derecelerle Isparta’nın ve ülkemizin gururu olan Milli Güreşçi Engin Dağlı, artık Konya Büyükşehir Belediyespor adına yarışmalara katılacak. Daha önce Türkiye ve Avrupa dereceleri bulunan Dağlı, Isparta Belediye adına yarışmalara katılıyordu. Geçtiğimiz dönemde milli sporcu olmasından dolayı belediyeden maaş bağlanan Dağlı,
yıllardır da yarışmalara Isparta adına katılıyordu.

DAĞLI KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPORLU OLDU
Ancak Dağlı şu iddialarda bulundu: “ISTEM’den maaş alıyordum. ISTEM Müdürü’ne söyledim. Telefonla birbirimize girdik. Asgari ücret karşılığında yarışmalara katılıyordum. Belediye’den 4-5 aydır maaşımı yatırmıyorlardı. 2 senedir düzensiz yatıyordu. 1 ay yatıyordu, 2 ay sonra yatıyordu. İyice düzensizleştirmişlerdi. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın yanına çıktım, ‘Maaşımı alamıyorum dedim, bana biraz da parasızlığı öğren dedi. Ben de bonservisini aldım. Konya Büyükşehir Belediyespor’la anlaştım.”

DAĞLI TEPKİLİ
Kendisine birçok kulüpten daha önce teklif gelmesine rağmen sürekli memleketi adına yarıştığını ancak dayanacak gücünün kalmadığını belirten Dağlı sözlerini şöyle tamamladı:

“Isparta’da spora bakış açısı değişmedi sürece, biz milli sporcular tek tek başka takımlara gideriz. İnşallah diğer arkadaşlarımızda bizim yaşadığımız sorunları yaşamaz”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum