Milli Halterci Hakkında Şok İddia

Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Hasan Akkuş, 56 kiloda mücadele eden milli halterci Gülbeyi Akti'nin, doping kontrolünden kaçarak Isparta'daki milli takım kampını terk ettiğini, milli sporcu hakkında soruşturma başlattıklarını ve gerekeni yapacaklarını

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Temmuz 2012 14:40
Milli Halterci Hakkında Şok İddia

Akkuş, yaptığı açıklamada, Isparta'daki kamptan ayrılan Gülbeyi Akti hakkında soruşturma başlattıklarını ve soruşturma sonucunda sporcunun muhtemelen ceza alacağını bildirdi.

Çarşamba günü Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) yetkililerinin doping kontrolü için kampa geldiğini ve burada tüm sporcuların numune vermesi gerektiğini belirten Akkuş, Gülbeyi Akti'nin bir anda ortadan kaybolduğunu söyledi.

Gülbeyi Akti'ye ulaşamadıklarını vurgulayan Akkuş, “Arkadaşlarımız gereken raporu tuttu. Gülbeyi için soruşturma başlattık, artık gereken yapılacak” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.