Milli Haltercilerimiz Avrupa’da madalya peşinde

Türkiye Milli Halter Takımı, Kosova'da düzenlenecek Yıldızlar ve 15 yaş altı Avrupa Halter Şampiyonası’na katılıyor. Isparta’dan 2 milli sporcumuzda Avrupa Şampiyonasında podyuma çıkacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Eylül 2017 09:46
Milli Haltercilerimiz Avrupa’da madalya peşinde

Yıldızlar ve 15 Yaş Altı Avrupa Halter Şampiyonası Kosova’nın başkenti Priştine’de 23-30 Eylül 2017 tarihleri arasında düzenlenecek. Milli Takım kampını tamamlayan Yıldızlar ve 15 Yaş Altı Milli Halter Takımı, Avrupa Şampiyonası'nda kürsüye çıkmayı hedefliyor.

Mili Takım kadrosunda Isparta’dan iki milli sporcumuz yer alıyor. Milli Sporcularımız Samet Coşkun ve Fulya Büyükleblebi Avrupa Halter Şampiyonasında ülkemizi ve ilimizi temsil edecekler. Milli Sporcularımız, Avrupa’dan madalyalarla ülkemize dönmek istiyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek milli sporcularımız Samet Coşkun ve Fulya Büyükleblebi ve takım arkadaşlarına Avrupa Şampiyonasında başarı dileklerini iletti

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.