Milli İttifak Lideri Geliyor

Seçimlere Saadet Partisi çatısında Milli İttifak olarak giren Büyük Birlik Partisi ve Saadet Partisi liderleri 29 Mayıs Cuma günü Isparta mitinginde halka buluşacak. Milletvekili Adayı Cevat Gençay, düğün olarak yorumladığı mitinge Ispartalıları davet ett

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Mayıs 2015 16:26
Milli İttifak Lideri Geliyor

Saadet Partisi Milletvelkili Adayları, Saadet Partisi İl Başkanı ve Büyük Birlik Partisi İl Başkanı düzenledikleri basın toplantısında 29 Mayıs Cuma günü saat 17:00'de Hükümet Meydanı'nda düzenlenecek olan ve Saadet Partisi Lideri Mustafa Kamalak ve Büyük Birlik Partisi Lideri Mustafa Destici'nin katılacağı mitinge Ispartalıları davet etti.

DİNLEYİN FİKRİNİZ DEĞİŞECEK
Saadet Partisi Milletvekili Adayı Ayşe Taşören, açıklamasında "Biz Milli İttifak olarak tüm Türkiye'yi kucaklayan bir birliktelikte buluştuk. Mitingimize tüm Ispartalıları davet ediyoruz. Liderlerimizi dinleyin ve emin olun ki fikirleriniz değişecek" dedi.

ÖZEL BİR TEVECCÜH VAR
Saadet Partisi Milletvekili Adayı Cevat Gençay da konuşmasında "Milli İttifak'a özel bir teveccüh var. Gittiğimiz her yerde bunu görüyoruz. Çeşitli partilere tepkilerin olduğu yerlerde bile Milli İttifak'a halkımız ucak açıyor" dedi.

4 TL'nin 4 MİLYON TL'DEN DAHA
DEĞERLİ OLDUĞUNU BİLİYORUZ
Seçim süreci ile ilgili, değerlendirmeler yapan Gençay, "Biz 530 milyon TL'yi bölüşerek seçim kampanyası yürütmüyoruz. Seçim kampanyasında mali kaynağımız halkımızdır. Bakın 75 yaşında bir teyzemiz gözle yapıp satıyor. Parasını seçim kampanyasına bağışlıyor. Şimdi hiç bir güç bu paranın karşısında büyük değildir. Yine engelli bir kardeşimiz 4 TL bağış yaptı. Bu 4 TL'nin karşısında 4 Milyon TL daha güçlü olamaz. Burada emek var, inanç var" diye konuştu.

TÜRKİYE'Yİ MİLLİ İTTİFAK KUCAKLAŞTIRIR
29 Mayıs Cuma günü yapılacak miting için siyasi görüş ayrımı yapmadan tüm siyasi parti mensuplarını, gönüldaşlarını mitinge davet eden Gençay, "Biz kutuplaşmanın, düşmanlığın siyasetini yapmıyoruz. 7 Haziran'dan sonra da biz buradayız. Bu nedenle de tüm siyasi partilere gönül vermiş kardeşlerimizi 29 Mayıs Cuma günü saat 17:00'de Hükümet Meydanı'na bekliyoruz. Bizim söylemlerimiz diğerlerinden farklı. Türkiye'nin kucaklaşmaya ihtiyacı var. Türkiye'yi kucaklaştıracak olan da Milli İttifak'tır" dedi.

DÜĞÜNÜMÜZE BEKLİYORUZ
29 Mayıs mitinginin kendileri için bir düğün anlamı taşıdığını kaydeden Gençay, sözlerini "Miting demek düğün demektir. Bu düğüne tüm kardeşlerimizi, tüm Ispartalıları davet ediyoruz" ifadeleriyle noktaladı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum