Milli Sporcumu Kübra Nur Balkan 3'üncüsü Oldu

Milli Sporcumu Kübra Nur Balkan 3'üncüsü Oldu

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Haziran 2017 14:58
Milli Sporcumu Kübra Nur Balkan 3'üncüsü Oldu

22. Çocuklar Balkan Karate Şampiyonası ve Milli takım kampı 17-21 Mayıs 2017 tarihleri arasında İstanbul Gazanfer Bilge Spor Salonunda yapıldı.

Türkiye organizasyonda kazandığı 29 altın, 27 gümüş, 44 bronz olmak üzere toplam 100 madalya ile takım halinde Balkan Şampiyonu oldu. Şampiyonaya 217 sporcu ile katılan Türkiye, 88 madalya ile genel klasman birinciliğini korudu.

Milli takım seçmeleri niteliğindeki Minik Yıldızlar Türkiye Şampiyonasında 2’nci olarak Milli Takım yarışmaya hak kazanan Ispartalı sporcumuz Kübra Nur Söğütçepınar Balkan Şampiyonasında ülkemizi ve ilimizi temsil etti.

Müsabakalar sonunda Milli Sporcumuz Kübra Nur Söğütçepınar, 2005 doğumlu kızlar 35 kiloda Balkan Üçüncüsü olarak ilimizi gururlandırdı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek ise Balkan Şampiyonu olan Milli Takımımız ve sporcumuz Kübra Nur Söğütçepınar’ı kutlayarak, başarılarının devamı diledi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.