Milli Takım Seçmelerinde Ispartalı Hakem

Milli Takım Seçmelerinde Ispartalı Hakem

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Eylül 2017 11:58
Milli Takım Seçmelerinde Ispartalı Hakem

Kasım ve aralık aylarında Güney Kıbrıs ile Bulgaristan’da yapılacak olan taekwondo müsabakalarına katılacak olan Türk milli takımının seçmelerine bir Ispartalı hakem de seçildi. Türkiye Taekwondo Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Isparta Milli Hakem Mustafa Ünal’a da görev verdi.

ISPARTA’NIN GURURU OLDU
Avrupa Taekwondo Federasyonu (ETU) Faaliyet programında yer alan Avrupa Gençler Taekwondo Şampiyonası 2-5 Kasım tarihleri arasında Güney Kıbrıs’ın Larnaka şehrinde gerçekleştirilecek. Yine ETU’nun programında yer alan Olimpik Sıkletler Büyükler Avrupa Taekwondo şampiyonası da 7-12 Aralık tarihleri arasında Bulgaristan’ın Sofya kentinde yapılacak.

Bu müsabakalara katılacak Türk milli takımının seçmeleri ise 26-30 Eylül tarihleri arasında Konya’da 100. Yıl Spor Salonu’nda yapılacak. Milli Takım seçmeleri için Türkiye Taekwondo Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından görevlendirilen 26 hakem içerisinde bir Ispartalı da yer almayı başardı.

Isparta Belediyesi personeli olan Milli Hakem Mustafa Ünal müsabakalarda gösterdiği performans ve başarı sayesinde Türkiye Taekwondo Federasyonu Merkez Hakem Kurulu’nun dikkatini çekmeyi başardı ve 496 hakem içerisinden sıyrılarak seçilen 26 hakem arasında yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum