Millilerin Isparta Kampı Sona Erdi

Millilerin Isparta Kampı Sona Erdi

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Eylül 2016 09:31
Millilerin Isparta Kampı Sona Erdi

Türkiye U15-U17 Halter Milli Takımı, 11-17 Eylül tarihleri arasında Polonya’da gerçekleşecek olan Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını Isparta’da tamamladı.

30 Temmuz’da Isparta’nın ev sahipliğinde kampa giren Türkiye U15-U17 Halter Erkek Milli Takımının hazırlık kampı sona erdi.

Aday kadroya davet edilen 38 sporcunun Milli Takım Antrenörleri Bünyamin Sudaş, Abdullah Özsever, Hüseyin Dökmetaş, Hüseyin Şensoy, Ramazan Zengin ve Murat Akyüz’ün yönetiminde Işıkkent Spor Salonundaki yoğun kamp programı 35 gün sürdü.

Milli Takım kampında Ispartalı 2 milli sporcu da yer aldı. Katıldıkları son müsabakalarda gösterdikleri performans ve başarılarla dikkat çeken Isparta’nın Milli Haltercileri Samet Coşkun ve Mustafa Işık, şampiyonaya çok iyi hazırlandıklarını söyleyerek, ülkemize altın madalya kazandırmak istediklerini aktardılar.

Milli takım antrenörleri de kampın verimli geçtiğini değindiler. Sporcuların performanslarından oldukça memnun olduklarını dile getiren Antrenör Bünyamin Sudaş, hedeflerinin 11-17 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonasından madalyalarla dönmek olduğunu söyledi. Milli sporcular ve antrenörler Isparta ev sahipliğinden dolayı memnuniyetlerini de dile getirdiler. Antrenör Bünyamin Sudaş, kendilerine desteklerini esirgemeyen Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek ve müdürlük personeline teşekkürlerini iletti.
Milli takım kadrosunda yer alan Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Halter Antrenörü Hüseyin Şensoy ise genç yetenekli sporculardan kurulan U15-U17 Halter Milli Takımının takım halinde Polonya’daki Avrupa Şampiyonasında Türk bayrağını dalgalandırmayı hedeflediklerini söyledi.

Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek’de Milli Takım Sporcularına ve antrenörlerine Avrupa Şampiyonasında başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.