Mimar Sinan Caddesi'nde Geri Adım Atıldı

Mimar Sinan Caddesi’nde trafik ve yaya güvenliğinin sağlanması ile keşmekeşliğin ortadan kaldırılması amacıyla İl Trafik Komisyonu tarafından alınan kararların uygulaması sessiz sedasız ortadan kalktı.

Yayınlanma:
Mimar Sinan Caddesi'nde Geri Adım Atıldı

Isparta’nın kanaya yarası haline gelen Mimar Sinan Caddesi’nde trafik ve yaya güvenliğinin sağlanması ile keşmekeşliğin ortadan kaldırılması amacıyla İl Trafik Komisyonu tarafından alınan kararların uygulaması sessiz sedasız ortadan kalktı.

Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan’ın soruna samimi bir yaklaşım göstererek İl Trafik Komisyonu’na aldırdığı radikal kararlardan şimdi eser yok. Komisyonun aldığı bazı kararlar da uygulanmaya bile konulmadan unutuldu gitti.

Mimar Sinan Caddesi’ndaki trafik keşmekeşliğini ve sıkışıklığını giderme noktasındaki en önemli karar paralı otapark uygulamasının kaldırılması oldu. Otopark uygulamasından sonra otobana dönen Mimar Sinan’da eskiye dönüş yaşanıyor. Paralı otopark kalktı ama ücretsiz otopark devam ediyor. Hatta eskisi gibi Mimar Sinan’da ikinci sıra park bile yapılıyor.

Trafik Komisyonu’nun İl Müftülüğü’nün de desteğiyle aldığı en önemil kararlarından birisi de Mimar Sinan Camii’nin cenaze namazlarına kaldırılması idi. Bir sure uygulanan karar, kısa sure sonra sessiz sedasız ortadan kalktı. Mimar Sinan Camii’nde eskiden olduğu gibi şimdi de cenaze namazları kılınıyor.

İl Trafik Komisyonu’nun aldığı bazı kararlar ise uygulamadan unutuldu. Yaya güvenliğinin sağlanması için cadde boyunca bariyer yapılması kararı uygulanmadı. Isparta Belediyesi, İl Trafik Komisyonu kararına rağmen Mimar Sinan Caddesi’ne bariyer sistemi yapmadı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum