Mimar Sinan Caddesinde Trafik Çilesi

Isparta’nın en önemli arterlerinden biri olan Mimar Sinan Caddesi, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın yeni otopark projesi nedeniyle en eziyetli günlerini yaşıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Kasım 2014 11:56
Mimar Sinan Caddesinde Trafik Çilesi

Isparta’nın en büyük sorunların biri olan trafik sorunu Mimar Sinan Caddesi’nde başka bir boyuta ulaştı. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, bu caddeyi geçtiğimiz günlerde altyapısıyla birlikte yenilemiş ve kaldırımları da genişletmişti. Vatandaş yolun tamamlanmasının ardından trafiğin bu bölgede rahatça ilerleyeceğini düşünmüş ancak tam tersi bir durumla karşılaşılmıştı.

ESKİDEN 2 ARAÇ RAHATÇA GİDERDİ ŞİMDİ 1 ARAÇ ZOR GİDİYOR
Günaydın yol yapımının bitmesiyle buranın araç parkına yasaklanacağını duyurmuş sonra belediye önüne yapılacak otoparkla birlikte burada araç parkının da yasaklanacağını açıklamıştı. İşte çile tam da bu noktada başladı. Kaldırımların genişletildiği yolda bir de dikine araç parkı bu yolda araç seyrini tek şeride düşürdü. Eskiden en az 2 aracın geçtiği Mimar Sinan Caddesi’nde şu anda tek araç bile yolda zorla ilerliyor.

OTOPARK İNŞAATI İÇİN YOLUN YARISI KULLANILAMIYOR!
Bu gelişmelerin ardından Başkan Günaydın, Belediye önüne otopark yapmak için kolları sıvadı. Yaklaşık 15 gündür devam eden çalışmalarda Hasan Gürbüz Parkı’nın etrafı güvenlik nedeniyle demir çitlerle çevrildi. Ancak çitler yolun yarısını işgal ediyor. Yani zaten tek aracın zor geçtiği yola bir de bu çitler eklenince sürücüler trafikte çıldırma noktasına geldi. Özellikle mesai saatleri çıkışında bu bölgede hareket etmek neredeyse imkânsız.

AMBULANS BİLE BEKLİYOR!
Öte yandan yolun bu denli daraltıldığı Mimar Sinan Caddesi ve Belediye bölgesinde dün bir ambulans sıkışık trafikte bir müddet beklemek zorunda kaldı. Bu bekleyiş objektiflerimize de yansıdı. Şimdi vatandaş demir çitlerin bir an önce kaldırılması ve Mimar Sinan Caddesi’nde araç parkının yasaklanmasını istiyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum