Mimar Sinan Camii’nde İftar Yemeği

Mimar Sinan Camii’nde günde bin fakire iftar yemeği veriliyor. Önceki günde Memur – Sen İl Temsilcisi Osman Akçil ve İşadamı Mehmet İpekçi tarafından iftar yemeği verildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Ağustos 2013 14:15
Mimar Sinan Camii’nde İftar Yemeği

İftar yemeğine fakir ve yardıma muhtaç vatandaşların yanı sıra Akçil ve İpekçi’nin davetlisi olarak Emekli Müftüler Osman Akdemir, Halil Elitok, Mekke Eğitim Vakfı Başkanı ve emekli Müftü Halil İbrahim Ertuç, Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Tufan Uysal, Belediye Meclis Üyesi Ahmet Aydemir, Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Mahmut Bülbül ve mütevelli heyet üyeleri katıldı.

İftar sonrası konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Memur Sen İl Temsilcisi Osman Akçil, muhtaç kimselere oruç açtırmak suretiyle iftar yemeği düzenlediklerini söyledi. İlk defa bu sene böyle bir organizasyona imza attıklarını belirten Akçil, ilk defa geçen yıl vermeye başladıkları bu iftar yemeklerini geleneksel hale getirdiklerini söyledi.

Bu organizasyonu destekleyenlere teşekkür eden İş Adamı Mehmet İpekçi de konuşmasında; “Bilindiği gibi Osman hocamız ilk defa geçen yıl böyle bir iftar uygulaması başlatmıştı. Bu son derece güzel bir örnek. Bu güzel olayın bundan böyle her yıl daha da güzel olacak şekilde devam edeceğine inanıyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum