Mimar Sinan'da Bomba Paniği!

Mimar Sinan Camii önünde şüpheli paket paniği.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Şubat 2013 01:06
Mimar Sinan'da Bomba Paniği!

Mimar Sinan Camii önünde akşam namazı öncesinde unutulan çanta polisi alarma geçirdi. Akşam ezanının okunduğu dakikalarda Mimar Sinan Camii önünde geniş güvenlik önlemleri alan güvenlik güçleri, olay yerini şeritle yaya trafiğine kapattı.

Polis zaman zaman meraklı vatandaşlar yüzünden güç anlar yaşadı.

Ancaki çok geçmeden çantanın sahibi ortaya çıkınca, hem vatandaşlar hem de polis rahat bir nefes aldı. İsminin Şahin Şeker olduğu öğrenilen ve Sinop'tan Isparta'ya Mermer Ocağında çalışmak için gelen vatandaş çantanın kendisine ait olduğunu, otel aramak için Mimar Sinan Camii önündeki banklara çantasını bıraktığını söyledi.

Şahin Şeker, otel bulduktan sonra çantasını almak için Mimar Sinan Camii önüne geldiğinde güvenlik şeritlerini ve polisi görünce durumu anladı ve hemen görevli polis ekiplerine çantanın kendisine ait olduğunu söyledi.  

Polis önce Şahin Şeker'in GBT sorgulamasını yaptı. Herhangi şüpheye mahal kalmayınca Şahin Şeker polislerden ve vatandaşlardan özür dileyerek çantasını alıp olay yerinden uzaklaştı.  

  

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum