Mimar Sinan’da Park S.O.S Veriyor

Kentin ana arteri olan Mimar Sinan Caddesi’nde park sorunu had safhaya ulaştı. Tek sırada 5 dakika verilen bekleme süresine de uyulmayınca, çift sıra park, kentin göbeğinde trafiği arapsaçına çeviriyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Ocak 2013 22:03
Mimar Sinan’da Park S.O.S Veriyor

Isparta’nın ana damarı olan Mimar Sinan Caddesi’nde özellikle akşamüzeri saatlerinde trafiğin alt üst olması vatandaşları çileden çıkarıyor. Park yasağı olan Mimar Sinan Caddesi’nde araçların bekleme süresi 5 dakika ile sınırlandırıldı. Ancak kurala uyulmayınca trafiğin en yoğun olduğu saatlerde çift sıra park trafiği deyim yerindeyse arapsaçına çeviriyor.

Caddede sürekli denetim yapan trafik ekipleri de konuya bir çözüm üretemiyor. Özellikle bankaların yoğun olarak yer aldığı caddede neredeyse sürekli çift sıra park var. Yaya geçitlerine de riayat etmeyen vatandaşlar trafik kazalarına davetiye çıkarıyor. Hem çift sıra park, hem caddenin hemen her tarafından çıkabilen vatandaşlar kazalara davetiye çıkarırken yetkilerin konuyla ilgili duyarsız kalması ise dikkat çekiyor.

Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız vatandaşlar, “Nasıl çözüm bulunur bilemiyoruz, ama mutlaka bu sorun çözülmeli. Burada ya denetimli bir park uygulaması başlatılsın, yada cadde tamamen araç parkından temizlensin” görüşünü savundular.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum