Mimar Sinan’da Trafik Çilesi!

Mimar Sinan’da Trafik Çilesi!

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Ekim 2017 21:18
Mimar Sinan’da Trafik Çilesi!

Mimar Sinan Caddesi’nde özellikle mesai başlangıç ve bitiş saatlerinde yaşanan trafik çilesi hem sürücüleri hem de yayaları adeta bezdirdi. Vatandaşlar ilgililerden çözüm bekliyor. 

Kentin en önemli sorunları arasında yer alan trafik, özellikle mesai başlangıç ve bitiş saatlerinde başta Mimar Sinan Caddesi olmak üzere 6 Mart ve Cumhuriyet Caddelerinde vatandaşı deyim yerindeyse bezdiriyor. 

Çift sıra parklarla ilgili Trafik ekiplerinin titiz çalışmalarına rağmen bir türlü çözülemeyen sorun kentin deyim yerindeyse göbeğinde trafiği kilitliyor. Bisiklet yolu yapılmasıyla daralan caddelerde sorumsuz sürücülerin araçlarını bisiklet yolu kenarına park etmeleri trafiği durma noktasına getiriyor. 

Konuyla ilgili Demokrat Haber Merkezine sık sık şikayetlerini dile getiren vatandaşlar “Özellikle sabah ve akşam saatlerinde Mimar Sinan, 6 Mart ve Cumhuriyet Caddeleri’nde trafik neredeyse akmıyor. Acil durumlarda itfaiye, ambulans gibi araçların olay yerine ulaşması da bu nedenle güçleşiyor mutlaka. Biz yetkililerden bu sorunu çözmelerini istiyoruz. Bisiklet yolu güzel ama trafiği etkileyen bir etken olarak karşımızda duruyorsa bu konuda tedbirler alınmalı” diye konuştular. 

Bir diğer trafik çilesi ise kavşak çalışmasının devam ettiği Özel İdare Kavşağı’nda yaşanıyor. Yol çalışmaları nedeniyle keşmekeşe dönen kavşakta çalışmaların bir an önce tamamlanması sürücülere ve yayalara rahat bir nefes aldıracak. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum